VÆLG DANSK BILGLAS TIL UDSKIFTNING AF AUTORUDE

Du bør være kritisk, når du skal vælge, hvem der skal stå for udskiftning af din autorude. Din autorude er nemlig ikke bare et stykke glas, det er en del af din bils strukturelle styrke. Det vil sige, at hvis du skulle være impliceret i et uheld, er det vigtigt, at din autorude ikke er i stykker samt at den er monteret efter bilfabrikanternes forskrifter. Hos os garanterer vi korrekt og professionel montering. Vi har mange års brancheerfaring, og alle vores montører har været under grundig oplæring samt løbende videreuddannelse. Derudover går vi meget op i at have det bedste værktøj og den nyeste teknologi på markedet, så din nye forrude kan monteres lige så godt som fra fabrikken.

HVOR LANG TID TAGER DET AT FÅ SKIFTET EN AUTORUDE?

Et forrudeskift tager højst én arbejdsdag. Du får altså din bil retur og kan køre i den samme dag. Når vi udskifter din forrude hos dig, kan du køre i bilen 30 minutter efter, montøren er kørt.

ORIGINAL RUDEKVALITET PÅ DIN NYE AUTORUDE 

Hos Dansk Bilglas A/S stiller vi store krav til vores leverandører. Derfor monterer vi udelukkende autoruder, som er produceret på samme fabrikker, som bilproducenterne anvender. Du vil ikke kunne se forskel på den autorude, du har nu og den nye, vi monterer – og kvaliteten er fuldstændig den samme. Vi er stolte over vores høje kvalitet, som i bund og grund er din sikkerhed i trafikken.

EJERTIDSGARANTI

På alle forruder, vi monterer, får du ejertidsgaranti, som er din sikkerhed for tæthed. Denne garanti gælder i alt den tid, du ejer bilen - det vil sige længere end de to år, som købeloven forskriver. Oplever du mod forventning utæthed efter montering, henvender du dig blot til os.

Garantibeviset er et klistermærke, som vi placerer i forruden efter endt montering. Herpå står hvornår rude er skiftet, din nummerplade og et garantinummer.

Garantien omfatter ikke udefrakommende elementer såsom stenslag og revner heraf, hærværk eller slitage.

BOOK EN TID HOS DANSK BILGLAS

Indtast din nummerplade, så indhenter vi automatisk de nødvendige oplysninger om din bil. ? Vi indhenter oplysninger omkring mærke, model, årgang, forsikring mv.

Vi behandler dine persondata fortroligt Læs mere