Hvis du har brug for reparation af stenslag i Vallensbæk, er du havnet det rigtige sted.

Hos Dansk Bilglas kører vi ud til dig, og vi kan komme og lave en reparation af autoglas i Vallensbæk på din privatadresse eller arbejdsplads.

Vi sørger for, at din bil er køreklar igen samme dag, da vi bruger en særlig 2-komponent rudelim, som er hurtigtørrende og kan bruges i alt slags vejr.

Reparation af autoglas i Vallensbæk på dine vilkår

Du har kun én opgave, når du er så uheldig, at din bil er blevet ramt af stenslag. Ring til os og aftal, hvornår vi skal komme ud til dig. Resten klarer vi.

Du behøver ikke at være hjemme, og du vælger selv adressen. Ligeledes kan vi kontakte dit forsikringsselskab, hvis der er tale om en forsikringsskade. Du kan uden tøven fortsætte din hverdag som hidtil.

Udskiftning af bilruder

I visse tilfælde er det bedre at udskifte ruden i stedet for at reparere den.

Vores mobilservice gælder også skift af autoglas i Vallensbæk, og vi sørger altid for, at der ingen kvalitetsforskel er på den gamle og den nye rude. Vi kommer altid til aftalt tid, og hvis du blot efterlader en bilnøgle til os, klarer vi resten.

Et rudeskift med ro i sindet

Vi giver altid en ejertidsgaranti med, når vi har lavet et skift af din bilrude i Vallensbæk. Hos Dansk Bilglas har vi kvaliteten i orden, og garantien er din sikkerhed for, at alt er gået retmæssigt til.

Vi bruger kun professionelle fagfolk, der har et højt serviceniveau for at give dig den bedste oplevelse.

Priser

Vores pris for en ny forrude, siderude eller bagrude afhænger af dit bilmærke og rudens kvalitet. Derfor anbefaler vi, at du udfylder vores kontaktformular for at få en specifik pris på dit rudeskift. Vi vender altid hurtigt tilbage med en særlig pris på din reparation.

Fast pris for reparation af stenslag

Vi har altid faste priser på reparation af stenslag. For 650 kroner reparerer vi din bil for stenslag, og er der mere end et stenslag, der skal fikses, koster det kun 150 kroner yderligere per stenslag.

Vores mobilservice i Vallensbæk koster 250 kroner ved reparationer og 350 kroner ved rudeskift.

BOOK EN TID HOS DANSK BILGLAS

Indtast din nummerplade, så indhenter vi automatisk de nødvendige oplysninger om din bil. ? Vi indhenter oplysninger omkring mærke, model, årgang, forsikring mv.

Vi behandler dine persondata fortroligt Læs mere