Har du brug for reparation af stenslag eller autoruder i Kerteminde?

Dansk Bilglas tilbyder mobilservice, hvor vi kommer til dig på en selvvalgt adresse og reparerer din bilruder. Vi udfører en professionel reparation af stenslag i Kerteminde, og du behøver ikke selv at være til stede, mens vi er der. I stedet kan du passe dit arbejde, gå en tur langs vandet eller lave noget helt andet, der er mere spændende.

Reparation af autoglas og stenslag: Du får en køreklar bil samme dag

I forbindelse med reparation af autoruder i Kerteminde sørger vi altid for, at din bil er køreklar igen samme dag, som den blev repareret. Det skyldes, at vi bruger en særlig 2-komponent rudelim, som hærder hurtigt og kan bruges i alt slags vejr.

Vi er altid rimelige i forhold til priser, og vi anerkender, at udgifterne til reparation af et stenslag kommer uventet og til stor gene.

Udskiftning af bilruder

Vi tager en grundig vurdering af, om en reparation af stenslaget eller en udskiftning af bilruden er den bedste løsning.

Vores mobilservice dækker også skift af autoglas i Kerteminde, hvorfor vi også gerne kommer til dig, hvis ruden skal skiftes.

Du får altid professionel service hos Dansk Bilglas

Når vi laver et skift af din bilrude i Kerteminde, kommer vi altid hurtigt og til aftalt tid. Vores reparation udføres kun af professionelle og autoriserede montører, og vi giver dig selvfølgelig garanti på udskiftningen.

Skulle du have ekstraudstyr i den smadrede rude, skal du ej frygte. Vi sørger for at montere selv samme udstyr i den nye rude, så du ikke går på kompromis med kvaliteten. Så lad os komme til dig på et ønsket tidspunkt, så vi sparer mest muligt af din tid.

Priser

Vores pris på reparation af stenslag er 650 kroner. Har du mere end et stenslag, der skal laves, koster det 150 kroner per stenslag efter den første reparation. Vi går ind for priser, der er til at betale sig fra.

Leder du efter en pris på en ny forrude, siderude eller bagrude, anbefaler vi, at du udfylder vores kontaktformular. Vores pris er nemlig ikke fastsat, da den afhænger af bilmærke og rude. Derfor kan du få en specifik pris, hvis du kontakter os.

Vores mobilservice i Kerteminde koster 250 kroner ved reparation af stenslag og 350 kroner i tilfælde af rudeskift. Ofte vil en forsikring kunne dække dette beløb, og hvis du har en glasforsikring, hjælper vi gerne med kontakten.

BOOK EN TID HOS DANSK BILGLAS

Indtast din nummerplade, så indhenter vi automatisk de nødvendige oplysninger om din bil. ? Vi indhenter oplysninger omkring mærke, model, årgang, forsikring mv.

Vi behandler dine persondata fortroligt Læs mere