Få en grundig reparation af stenslag i Hirtshals.

Vi kommer til dig, uanset hvor du bor i byen, og vi udfører altid en professionel service, hvor vi tager hensyn til dig og dine hverdagsrutiner.

Du vælger adressen – så tropper vi op til reparation af autoglas i Hirtshals

Når vi udfører reparation af autoglas i Hirtshals, kan du vælge adressen, og vi kan komme ud og foretage reparationen i tidsrummet 8-16 på alle hverdage. Det er ikke et krav, at du er ved bilen, mens vi reparerer den, og da vi bruger en speciallim, er din bil klar til at komme ud på landevejene igen samme dag uagtet årstid og vejr.

Vores mobilservice henvender sig til alle i Hirtshals, som skulle have brug for reparation af autoruder, og vi går ikke, før din bil er så god som ny. Vores eneste ønske er, at du efterlader en bilnøgle, så vi har adgang til din bil.

Udskiftning af bilruder

Vores mobilservice gælder også skift af autoglas i Hirtshals. Hvis din rude skal skiftes, kan vi komme til dig og udføre en grundig og effektiv udskiftning. Ved skift af bilrude i Hirtshals foregår det hele på dine præmisser, og hvis den oprindelig rude havde ekstraudstyr, sørger vi for at få det monteret i den nye rude også.

Her er der også garanti på reparationen i form af en ejertidsgaranti. Derfor kan du trygt overlade din bil i vores hænder, når vi udfører skift af bilrude i Hirtshals hos dig.

Vores mobilservice har gjort os til et populært valg i Hirtshals og omegn, og vi gør altid vores ypperste for at levere en ydelse, der er tilfredsstillende for dig.

Priser

Hvis der er tale om en forsikringssag, er vores mobilservice oftest dækket. Her kan vi også hjælpe med kontakt til selskabet, hvis du har en glasforsikring. I normale tilfælde koster vores mobilservice 250 kroner ved reparation af stenslag i Hirtshals, mens servicen koster 350 kroner, hvis du skal have udskiftet ruden.

Ved reparation af stenslag koster det 650 kroner og yderligere 150 kroner per stenslag, mens vores pris på en ny forrude, siderude og bagrude svinger. Derfor er du altid velkommen til at kontakte os med informationer omkring din bil, så vi kan oplyse en mere specifik pris.

Vi står klar til at hjælpe dig i Hirtshals!

BOOK EN TID HOS DANSK BILGLAS

Indtast din nummerplade, så indhenter vi automatisk de nødvendige oplysninger om din bil. ? Vi indhenter oplysninger omkring mærke, model, årgang, forsikring mv.

Vi behandler dine persondata fortroligt Læs mere