Lad os foretage en effektiv og grundig reparation af stenslag i Glostrup. Vi kommer til dig på en valgfri adresse i byen, og du behøver ikke at være ved bilen, mens vi udfører reparationen.

Hos Dansk Bilglas gør vi det nemt for dig, når din bil har været udsat for stenslag. I forbindelse med reparation af autoruder i Glostrup og omegn kan vi komme til dig, så vi ikke spilder din dyrebare tid. I stedet kan du arbejde videre og fortsætte dagen uhindret. Det er sjovere end at se på en bilreparation, og det er vi helt bevidste om.

Vi kan komme alle hverdage i tidsrummet 8-16, og vi sørger for, at din bil kan køre igen samme dag, som reparationen er fuldført. Vi bruger nemlig en særlig 2-komponent rudelim, som tørrer hurtigt, så du på kort tid har din bil til rådighed igen.

Udskiftning af bilruder

Vi tager hele tiden en grundig vurdering af, om det bedst kan betale sig at reparere din nuværende rude, eller om den skal udskiftes med en ny. Vores mobilservice gælder også skift af autoglas i Glostrup, og er ruden derfor ikke til at redde, kommer vi også gerne forbi.

Skift af autoglas i Glostrup – kvaliteten er altid i top

I forbindelse med skift af bilrude i Glostrup sørger vi altid for, at vi monterer en ny rude, der er af samme kvalitet som den forrige. Det betyder, at hvis der skal initialiseres ekstraudstyr, så sørger vi for det.

Din tilfredshed er vores vigtigste parametre, og derfor sørger vi også for, at du er hurtigt på farten igen og ikke behøver at være ved bilen, mens vi foretager os reparationen. Her kan du bruge din tid mere fornuftigt.

Priser

Vores pris for en ny forrude, siderude eller bagrude er varierende, og skal din rude udskiftes, foreslår vi, at du udfylder vores kontaktformular, og så vender vi hurtigt tilbage med en specifik pris på din reparation.

Vores pris for reparation af stenslag er fast. Du kan få repareret din rude for 650 kroner, og hvis der er mere end et stenslag, koster det 150 kroner per stenslag derefter.

Vores mobilservice, hvor vi kommer til dig, koster 250 kroner i tilfælde af stenslagsreparationer og 350 kroner ved rudeskift. Er der tale om en forsikringssag, ville denne udgift oftest være dækket. Her tilbyder vi også at kontakte dit forsikringsselskab, så processen bliver let og overskuelig for dig.

BOOK EN TID HOS DANSK BILGLAS

Indtast din nummerplade, så indhenter vi automatisk de nødvendige oplysninger om din bil. ? Vi indhenter oplysninger omkring mærke, model, årgang, forsikring mv.

Vi behandler dine persondata fortroligt Læs mere