Der er meget trafik i København og omegn. Derfor kan en lille sten hurtigt forårsage en stor, træls skade på din bilrude i form af et grimt stenslag. Det kræver dyrebar tid at få repareret, og det er måske tid, du hverken har eller har lyst til at bruge.

Hvis du ønsker en tidsbesparende reparation af stenslag på Frederiksberg, er Dansk Bilglas et oplagt valg. Via vores mobilservice kan vi komme til dig på en ønsket adresse og udføre reparationen. Det sparer dig for værdifuld tid, som du kan bruge på noget andet.

Vi tilbyder også at komme til dig i forbindelse med reparation af autoruder på Frederiksberg, så hvis ruden skal skiftes, kan vi også komme hjem til dig eller hen på din arbejdsplads i tidsrummet 8-16 på alle hverdage.

Udskiftning af bilruder

Når din bil har været udsat for stenslag, er det altid en vurdering om en reparation eller en udskiftning, er det bedste valg. Ved skift af bilrude på Frederiksberg gælder vores mobilservice også, og vi bruger en 2-komponent rudelim, så vejrforholdene er irrelevante. Vi har din bil køreklar og så god som ny samme dag.

Skift af autoglas på Frederiksberg på din adresse

Ved skift af autoglas på Frederiksberg sørger vi for, at din nye rude får samme kvalitet som den forrige. Det betyder, at hvis den originale rude har haft ekstraudstyr, så kalibrerer vi selvfølgelig udstyret i den nye rude.

Vi kan foretage reparationen, uden at du er til stede og på den adresse, du har ønsket. Vores eneste krav er, at vi har adgang til din bil på den ene eller anden måde. Derfor kan du for eksempel sagtens arbejde videre, mens vi fikser din bilrude.

Priser

Vores priser er til at betale sig fra, for vi ved, at uheldet kan være ude for alle. Vores pris for reparation af stenslag starter på 650 kroner, og derefter koster det 150 kroner per stenslag.

Benytter du dig af vores mobilservice, hvor vi kommer til dig på Frederiksberg, koster det 250 kroner for servicen.

Vores pris for skift af forrude, bagrude eller siderude er varierende. Det afhænger af ruden, biltype og rudens kvalitet. Derfor er du også meget velkommen til at ringe for at få en mere specifik pris oplyst. I tilfælde af rudeskift koster vores mobilservice 350 kroner.

BOOK EN TID HOS DANSK BILGLAS

Indtast din nummerplade, så indhenter vi automatisk de nødvendige oplysninger om din bil. ? Vi indhenter oplysninger omkring mærke, model, årgang, forsikring mv.

Vi behandler dine persondata fortroligt Læs mere