Vi tilbyder en grundig og professionel reparation af stenslag i Faaborg. Vi kommer ud til din adresse eller på din arbejdsplads for at spare dig for en masse besvær. Når vi udfører reparation af autoruder i Faaborg, er det 100 procent på dine præmisser. Din bil bliver køreklar samme dag.

Vi kan komme til den ønskede adresse i tidsrummet 8-16 på alle hverdage, og tilbuddet kalder vi mobilservice. Vi ønsker ikke at tage mere af din tid end højst nødvendigt, og derfor behøver du heller ikke at være ved din bil, mens vi udfører reparationen. Du kan trygt arbejde videre, se tv eller tage med dit barn til fodbold.

Få din bil tilbage samme dag

Vores reparation af stenslag og autoruder i Faaborg udføres altid af professionelle montører, og vi bruger en særlig 2-komponent rudelim, der gør, at vind og vejr ikke er en udfordring.

Derfor er vores mobilservice også gældende hele året rundt. 2-komponent limen gør også, at du får din bil tilbage samme dag.

Udskiftning af bilruder

Uanset om din rude skal repareres eller skiftes, er vi klar til at rykke ud til dig. I forbindelse med skift af bilrude i Faaborg kommer vi på et tidspunkt, hvor det passer dig i tidsrummet 8-16, og vi går ikke, før ruden er så god som den forrige.

Det betyder også, at hvis den originale rude havde ekstraudstyr, så får vi det kalibreret i den nye rude, så den er af samme standard som originalen.

Har du brug for reparation eller skift af autoglas? Vi finder en løsning uanset

Hvorvidt frontruden står til at redde eller ej, kan vi tage en faglig vurdering af, og vi tager selvfølgelig gerne dig med på råd. Dine ønsker opfyldes altid, og det er vigtigt for os, at du får en god oplevelse, selvom uheldet har været ude.

Derfor sørger vi også for, at du kan fortsætte din arbejdsdag uhindret med en fleksibel service.

Priser

Vi går ind for, at vores priser skal være rimelige og til at betale sig fra. Hvis der er tale om en forsikringssag, vil mobilservice-gebyret oftest være dækket, hvorfor det er gratis for dig at få os ud til din bil.

Hos os får du en fair pris for ny forrude eller reparation af stenslag

Vores pris for reparation af stenslag er 650 kroner for det første stenslag og dernæst 150 kroner per stenslag. Vores mobilservice koster i den forbindelse 250 kroner.

Er der tale om en et rudeskift, er vores pris for en ny forrude, bagrude eller siderude mere varierende, da det afhænger af biltype og rudens kvalitet.

Her er du velkommen til at udfylde vores kontaktformular og få et uforpligtende tilbud og en specifik pris på dit rudeskift. Det koster 350 kroner at benytte sig af vores mobilservice i tilfælde af rudeskift.

BOOK EN TID HOS DANSK BILGLAS

Indtast din nummerplade, så indhenter vi automatisk de nødvendige oplysninger om din bil. ? Vi indhenter oplysninger omkring mærke, model, årgang, forsikring mv.

Vi behandler dine persondata fortroligt Læs mere