Hos Dansk Bilglas tilbyder vi reparation af autoglas og autoruder i Bjerringbro. Alle reparationer udføres med stor professionalisme, til en billig pris og med stor fleksibilitet.

Et stenslag er en ubuden gæst, som pludselig kommer uanmeldt. Hos Dansk Bilglas udfører vi en grundig reparation af stenslag i Bjerringbro, og vi ved godt, at udgiften kommer uanmeldt og til stor irritation.

Derfor gør vi også alt for, at du alligevel får det bedste ud af situationen. Vi tilbyder blandt andet at lave reparation ved dig, på dit arbejde eller et andet sted, hvor det passer dig. Men vi ved, at din tid er guld værd, og derfor vil vi ikke spilde den.

Udskiftning af bilruder

Der er forskel på stenslag. Nogle er milde, andre er slemme, og nogle udvikler sig. Hvis din rude ikke står til at redde, eller den bedste løsning er at få den udskiftet, tilbyder vi skift af autoglas i Bjerringbro og nærområdet.

Ved skift af bilrude i Bjerringbro sørger vi selvfølgelig for, at ruden har den samme kvalitet som den forrige med det dertilhørende ekstraudstyr.

Vi udfører skift af autoruder i Bjerringbro efter dit skema

Ved skift af bilrude i Bjerringbro tilgodeser vi altid din tid. Derfor bruger vi en 2-komponent rudelim, som betyder, at du kan komme ud at køre samme dag, som reparationen er foretaget.

Du behøver heller ikke selv at være til stede, når vi udfører reparationen. Her kan du i stedet passe dit arbejde eller lavet noget andet, du har på to do-listen. Vores eneste ønske er, at du efterlader din bil ulåst eller giver os en nøgle, så vi har adgang til bilen og kan udføre reparationen.

Priser

Nogle udgifter er uforudsete, og betaling for reparation af et stenslag hører i den grad til den kategori. Derfor er vi også indstillet på, at det ikke skal koste en bondegård at få repareret en ødelagt rude.

Vores pris på reparation af stenslag starter på 650 kroner for reparation af det første stenslag. Derefter koster det kun 150 kroner per stenslag. Ønsker du en pris for en ny forrude, bagrude eller siderude, vil den variere alt efter bilmærke og rudens ekstraudstyr. I den forbindelse er du selvfølgelig meget velkommen til at kontakte os, så vi kan høre om din bil og komme med en mere specifik pris.

BOOK EN TID HOS DANSK BILGLAS

Indtast din nummerplade, så indhenter vi automatisk de nødvendige oplysninger om din bil. ? Vi indhenter oplysninger omkring mærke, model, årgang, forsikring mv.

Vi behandler dine persondata fortroligt Læs mere