Hvis du ønsker en professionel og grundig reparation af stenslag i Billund, er Dansk Bilglas det rette valg.

Der er mange grunde til at vælge os, men de bedste er, at vi tilbyder reparationen til en god pris, har en stor fleksibilitet, hvor vi har mulighed for at komme til dig, samt at reparationen udføres af professionelle montører, hvorfor din bilrude bliver så god som ny.

Udskiftning eller reparation af autoglas og stenslag? Vi sørger for det hele

Skulle din rude ikke stå til at redde, kan vi også udskifte den med en ny rude, der er af lige så høj kvalitet som den forrige.

Vores reparation af autoruder i Billund og omegn foregår altid i trygge hænder og koster dig mindst mulig tid og ressourcer. Derfor er vi det rette valg, når en irriterende sten har fundet vejen til din bilrude.

Udskiftning af bilruder

Når et skift af bilrude i Billund er en nødvendighed, skifter vi altid ruden med stor kirurgisk præcision.

Vi bruger en speciel 2-komponent rudelim, som gør vejrforholdene uvæsentlige og sørger for, at du kan komme på farten samme dag, som reparationen er foretaget. Derfor er tidsspildet minimalt.

Vi tilbyder skift af bilrude, så du hurtigt er godt kørende igen

Vi tilbyder skift af autoglas i Billund under ordnede forhold, og vi tager altid en vurdering af, om det bedst kan betale sig at reparere stenslaget eller udskifte ruden. Vi tager selvfølgelig dig med på råd, og uanset hvilken reparation vi udfører, kan du forvente et resultat i høj kvalitet.

Når du har brug for vores hjælp, kan det koste dig værdifuld tid. Derfor rummer vi også en stor fleksibilitet, hvor vi kan komme hjem til dig eller hen på din arbejdsplads for at udføre reparationen.

Det eneste, du skal sørge for, er, at bilen er ulåst, eller at vi har adgang til en bilnøgle.

Priser

Vores priser er i et leje, som alle kan betale sig fra. For vi ved, at alle bilejere har risiko for at blive ramt af stenslag. Derfor er vores pris for reparation af stenslag 650 kroner for det første stenslag og 150 kroner yderligere per stenslag.

Vores pris for en ny forrude, siderude eller bagrude varierer alt efter bilens mærke, model og ekstraudstyr. Du er selvfølgelig altid velkommen til at ringe til os for at fortælle om din bil og dens skade for at få nærmere detaljer om prisen.

BOOK EN TID HOS DANSK BILGLAS

Indtast din nummerplade, så indhenter vi automatisk de nødvendige oplysninger om din bil. ? Vi indhenter oplysninger omkring mærke, model, årgang, forsikring mv.

Vi behandler dine persondata fortroligt Læs mere