Hos Dansk Bilglas er vores mål at gøre en ellers dårlig oplevelse til en god oplevelse. Det er de færreste, der synes det er fedt at få et stenslag. Men når skaden er sket, sørger vi for, at det bliver så lille en ulejlighed for dig som muligt.

Vi udfører reparation af stenslag i Ballerup, så hvis du bor i hovedstadsområdet og har fået et irriterende stenslag, står vi klar med en professionel reparation. Skulle ruden ikke være til at redde, tilbyder vi også reparation af autoruder i Ballerup.

Reparation af autoglas eller stenslag i Ballerup: Vi kommer, når det passer dig

Hos Dansk Bilglas går vi op i tilfredse kunder, og vi ved, at din tid er værdifuld. Derfor kan vi udføre reparation af reparation af stenslag i Ballerup lige der, hvor det passer dig bedst.

Det kan være på din arbejdsplads, hjemme ved dig eller et tredje sted. Du er selvfølgelig også velkommen til at komme forbi vores værksted.

Udskiftning af bilruder

I visse tilfælde kan ruden ikke reddes, hvis der er tale om alvorlige stenslag. Her vil en udskiftning af ruden være den bedste løsning. Vi tilbyder skift af bilrude i Ballerup med høj kvalitet, og reparationen udføres af professionelle montører. Ved skift af autoglas i Ballerup bruger vi også moderne udstyr og en særlig komponent rudelim, der gør, at vejret ikke har indflydelse på reparationen. Det giver dig mulighed for at komme på farten igen samme dag, som reparationen er udført.

I nyere biler kan der være særligt udstyr, som skal initialiseres efter en reparation. Den del hjælper vi selvfølgelig også med, så din rude bliver ligesom før. På den måde indgår vi ingen kompromisser med kvaliteten.

Priser

For 650 kroner for det første stenslag og kun 150 kroner per stenslag derefter, kan du få repareret din bilrude.

Derfor er vores pris for reparation af stenslag i et overkommeligt leje, der er til at betale sig fra.

Hos os er prisen på din reparation altid til at overkomme

Skal du have en ny rude, er vores pris for en ny forrude, siderude eller bagrude varierende, da det afhænger af biltype, model, alder og ekstraudstyr. Vi lover dig dog, at resultatet ikke er til at tage fejl af – og at kvaliteten bliver som før.

Hvis din reparation skyldes en skade, der er forsikring på, vil gebyret oftest blive dækket, og vi kan kontakte dit forsikringsselskab, hvis du har en forsikring på glasskader. Vi går gerne det ekstra skridt for dig.

BOOK EN TID HOS DANSK BILGLAS

Indtast din nummerplade, så indhenter vi automatisk de nødvendige oplysninger om din bil. ? Vi indhenter oplysninger omkring mærke, model, årgang, forsikring mv.

Vi behandler dine persondata fortroligt Læs mere