Cary Group har købt Dansk Bilglas

Cary Group har købt Dansk Bilglas, som er en af Danmarks førende indenfor reparation og udskiftning af autoruder. Med opkøbet styrker Cary Group sin position yderligere i hjemmeregionen Norden.

 ”Vi er glade for at kunne offentliggøre vores køb af Dansk Bilglas. Købet betyder, at vi styrker vores markedsposition i Danmark, men frem for alt i hele vores hjemmeregion Norden. Vi er markedsleder i Sverige, og indtager en position som én af de førende aktører i Danmark. Dansk Bilglas har, under ledelse af adm. direktør Peter Stig Christensen, gennem de seneste par år opnået en stærk markedsposition med god lønsomhed og gode kunderelationer, og derfor er de et perfekt match for os”, udtaler Anders Jensen, adm. direktør for Cary Group.

”Jeg og mine kollegaer er glade for, at vi kan fortsætte vores vækstrejse sammen med det team, som Ryds Bilglas har i Danmark. Med en ambitiøs ejer som Cary Group åbnes nye muligheder, som vores kunder blandt andet vil se gennem et styrket netværk af værksteder, øget digitalisering og fokus på bæredygtighed”, udtaler Peter Stig Christensen, adm. direktør for Dansk Bilglas.

Cary Group køber 100% af Dansk Bilglas fra de nuværende ejere, den multinationale franske koncern Saint Gobain og familien Mølbjerg, som grundlagde virksomheden i 1964. Dansk Bilglas har 23 værksteder og 25 mobile enheder.

Cary Group ejer i forvejen Ryds Bilglas i Danmark, som også udfører reparation og udskiftning af autoglas. Desuden ejes Crashpoint, som arbejder med karrosseri- og lakskader. Ryds Bilglas og Dansk Bilglas bliver lagt sammen, og den fælles virksomhed vil fremadrettet blive markedsført som Dansk Bilglas. Der er endelig overtagelse den 2. januar 2023.

For yderligere information venligst kontakt:

Anders Jensen, VD, Cary Group
Tel: +46 10 121 96 12

Helene Gustafsson, Head of IR & Corporate Communication
Tel: +46 708 684 050
E-post: helene.gustafsson@carygroup.com

 

Om Cary Group
Cary Group er specialister i bæredygtige løsninger for reparation og udskiftning af autoglas, og har en komplementerende forretningsaktivitet med reparation af karrosseri- og lakskader. Gennem nærhed til kunderne, kvalitetsprodukter og effektive løsninger, hjælper vi vores kunder med at træffe enkle og bæredygtige valg. Vi kalder det Smartere løsninger til bæredygtig bilpleje.

Cary Group er indtil videre repræsenteret i ni europæiske lande, og har en samlet omsætning på ca. 3.6 mia. SEK.
For yderligere information besøg www.carygroup.com.