Bilrude-tekniker – Midtjylland

Dansk Bilglas A/S søger endnu en serviceminded og dygtig tekniker. Du skal have en solid erfaring og – ikke mindst – lyst til at levere gode kundeoplevelser.

Om jobbet
Vi søger lige nu en rudetekniker, der skal indgå i vores team i Midtjylland. Foruden udskiftning af bilruder og reparationer af stenslag, vil du også komme til at arbejde med kalibrering af komfortelektronik i biler. Har du ikke erfaring med dette, tilbyder vi den nødvendige efteruddannelse.

Vi har Danmarks bedste hold, når det kommer til at leverer kvalitet og god kundeservice, derfor er det vigtigt at du er positiv, engageret og klar til at yde en verdensklasse service hver eneste dag.

Vi tilbyder gode ansættelsesforhold og sundhedsforsikring. Løn efter kvalifikationer.


Din profil

Vi forventer, at du:

  • Er en erfaren og omhyggelig rudemontør, som kan arbejde selvstændigt.
  • Kan lide en alsidig og varierende hverdag.
  • Er en holdspiller, som har fokus på at løse opgaver.
  • Er frisk på både at arbejde som mobilmontør og på værksted, og ikke har problemer med skiftende arbejdssteder.
  • Er klar til at gøre en ekstra indsats, når der er travlt (marts-august).
  • Kan holde hovedet koldt, når der er pres på.


Er du interesseret i jobbet, så send en kort skriftlig ansøgning og CV mrk. “Rudetekniker Midtjylland” på mail til regionschef Steen Nordstrøm snp@bilglas.dk.

Ved spørgsmål kan du kontakte Steen Nordstrøm på telefon 40 44 10 42.

 

Dansk Bilglas er Danmarks ældste glasspecialist og næsten 100 medarbejdere er klar til at gøre alt de kan, for at give vores kunder en god oplevelse og professionel reparation. Vi har 23 afdelinger fordelt over hele landet samt 35 kørende enheder som er klar til at betjene vores kunder hjemme, på arbejdspladsen, eller hvor de måtte ønske.

 

Tilbage til job oversigten