Tryg Forsikring – Vi hjælper dig med din stenslagsreparation eller ny forrude

Hos Dansk Bilglas sørger vi for alt papirarbejdet til Tryg Forsikring. Du behøver derfor ikke selv at kontakte dem.

Du kan få udbedret din glasskade lige hvor det passer dig. Vil du gerne have din bil ind i en afdeling, har vi mulighed for dette. Vi har nemlig afdelinger fordelt over hele landet. Vi kører også gerne ud på den adresse, der passer dig bedst. Dette kan eksempelvis være din hjemme- eller arbejdsadresse. Servicen er inkluderet i totalbeløbet, derfor påvirker det ikke din selvrisiko. 

Har du tilkøbt glasdækning til din kaskoforsikring, kan du gratis få repareret stenslag. Skal du derimod have en ny forrude, skal du betale en del af udgiften. Hvor meget du selv skal betale, kan du se i din police. Har du en almindelig kasko forsikring, skal du betale den selvrisiko, du har valgt. Du kan læse din police på www.tryg.dk for at se hvordan du er dækket.

SYNSREGLEMENT

20 Maj 2018 trådte Europa-Parlamentets direktiv 2014/45/EU i kraft i Danmark. Regelsættet fra 2012 blev derved erstattet. Det er vigtigt at du altid tjekker om din forrude overholder den gældende lovgivning inden du kører til syn, da et stenslag eller en revne kan udløse et omsyn.

Hvis du er i tvivl om din bil kan synes tilbyder Dansk Bilglas gratis rudetjek i alle vores afdelinger. Husk dog at det i sidste ende altid er din synsmand, der bestemmer om en skade er til gene for dit udsyn eller ej.

 

LÆS MERE

BOOK EN TID HOS DANSK BILGLAS

Indtast din nummerplade, så indhenter vi automatisk de nødvendige oplysninger om din bil. ? Vi indhenter oplysninger omkring mærke, model, årgang, forsikring mv.

Vi behandler dine persondata fortroligt Læs mere