Forsikringsselskabet Vendsyssel
Har du brug for hjælp til et stenslag eller en revnet forrude?

Har du fået en skade på en af dine bilruder kan kontakte os hurtigt og nemt online eller via telefon, så opretter vi en booking for dig. Har du kaskoforsikring, er du dækket ved reparation af stenslag. Ved rudeskift er din selvrisiko op til 2929 kr. Du behøver ikke selv at kontakte Forsikringsselskabet Vendsyssel, da vi sørger for alt kontakt med dem. Har du selvrisiko på glasskader, vil du blive kontaktet af Forsikringsselskabet Vendsyssel efterfølgende med opkrævning.

Er du i tvivl om hvorvidt du har glasskadedækning, kan finde svar i din police.

SYNSREGLEMENT

20 Maj 2018 trådte Europa-Parlamentets direktiv 2014/45/EU i kraft i Danmark. Regelsættet fra 2012 blev derved erstattet. Det er vigtigt at du altid tjekker om din forrude overholder den gældende lovgivning inden du kører til syn, da et stenslag eller en revne kan udløse et omsyn.

Hvis du er i tvivl om din bil kan synes tilbyder Dansk Bilglas gratis rudetjek i alle vores afdelinger. Husk dog at det i sidste ende altid er din synsmand, der bestemmer om en skade er til gene for dit udsyn eller ej.

 

LÆS MERE

BOOK EN TID HOS DANSK BILGLAS

Indtast din nummerplade, så indhenter vi automatisk de nødvendige oplysninger om din bil. ? Vi indhenter oplysninger omkring mærke, model, årgang, forsikring mv.

Vi behandler dine persondata fortroligt Læs mere