FDM plus –
Vi hjælper dig med reparation af stenslag

Har du fået et stenslag i forruden er du velkommen i en af vores landsdækkende afdelinger. Det er hurtigt og nemt at bestille tid.

Er du FDM plus medlem er det gratis for dig at få repareret stenslag i vores afdelinger. Du skal blot huske at oplyse os dit medlemsnummer. Vi sørger for alt papirarbejdet for dig, så du behøver ikke selv at kontakte FDM.

SYNSREGLEMENT

20 Maj 2018 trådte Europa-Parlamentets direktiv 2014/45/EU i kraft i Danmark. Regelsættet fra 2012 blev derved erstattet. Det er vigtigt at du altid tjekker om din forrude overholder den gældende lovgivning inden du kører til syn, da et stenslag eller en revne kan udløse et omsyn.

Hvis du er i tvivl om din bil kan synes tilbyder Dansk Bilglas gratis rudetjek i alle vores afdelinger. Husk dog at det i sidste ende altid er din synsmand, der bestemmer om en skade er til gene for dit udsyn eller ej.

 

LÆS MERE

BOOK EN TID HOS DANSK BILGLAS

Indtast din nummerplade, så indhenter vi automatisk de nødvendige oplysninger om din bil. ? Vi indhenter oplysninger omkring mærke, model, årgang, forsikring mv.

Vi behandler dine persondata fortroligt Læs mere