Falck –
Vi hjælper dig med reparation af stenslag

Hos Dansk Bilglas sørger vi for alt papirarbejdet til Falck. Du behøver derfor ikke selv at kontakte dem.

Du kan få udbedret din glasskade lige hvor det passer dig. Vil du gerne have din bil ind i en afdeling, har vi mulighed for dette. Vi har nemlig afdelinger fordelt over hele landet. Vi kører også gerne ud på den adresse, der passer dig bedst. Dette kan eksempelvis være din hjemme- eller arbejdsadresse. Servicen er inkluderet din aftale ved Falck, hvis du har stenslagsdækning. 

For at have stenslagsdækning skal du have Falck Vejhjælp Fri eller Falck Vejhjælp Fri+. Er du i tvivl om du er dækket, er du velkommen til at kontakte Dansk Bilglas’ kundeservice, så undersøge vi gerne sagen for dig.

SYNSREGLEMENT

20 Maj 2018 trådte Europa-Parlamentets direktiv 2014/45/EU i kraft i Danmark. Regelsættet fra 2012 blev derved erstattet. Det er vigtigt at du altid tjekker om din forrude overholder den gældende lovgivning inden du kører til syn, da et stenslag eller en revne kan udløse et omsyn.

Hvis du er i tvivl om din bil kan synes tilbyder Dansk Bilglas gratis rudetjek i alle vores afdelinger. Husk dog at det i sidste ende altid er din synsmand, der bestemmer om en skade er til gene for dit udsyn eller ej.

 

LÆS MERE

HVILKEN BIL HAR DU?

Indtast din nummerplade, så indhenter vi automatisk de nødvendige oplysninger om din bil. ? Vi indhenter oplysninger omkring mærke, model, årgang, forsikring mv.

Vi behandler dine persondata fortroligt Læs mere