Alka Forsikring – Stenslag eller rudeskift? 

Hvis du er kunde hos Alka Forsikring og har fået et stenslag eller skal have udskiftet din forrude, kan du roligt vælge Dansk Bilglas til at udføre opgaven. Vi klarer alt lige fra skadesindberetning til den efterfølgende papirgang når skaden er udbedret.

Det eneste du skal tage stilling til er, hvor opgaven skal udføres. Hos Dansk Bilglas har vi afdelinger fordelt over hele Danmark. Foruden vores afdelinger har vi en mobilservice, der kører ud lige hvor det passer dig.

Med vores mobilservice kan vi komme hjem på din privatadresse, ud på din arbejdsplads eller et helt tredje sted efter dit valg. Vi kører ud alle hverdage og kan udføre både reparationer af stenslag, udskiftning af forruder og efterfølgende kalibrering af ekstraudstyr i ruden. Mobilservice er forbundet med et gebyr. Hvis din forsikring dækker enten dit stenslag eller rudeskift er denne service inkluderet heri.

Hvis du er kaskokunde hos Alka Forsikring, har du typisk gratis reparation af stenslag.
Såfremt at du har tegnet friskade på din forsikring, skal du betale halv selvrisiko ved udskiftning af din forrude.

Hvis du er i tvivl om hvordan du er dækket, kan du læse mere på Alka’s egen hjemmeside www.alka.dk

SYNSREGLEMENT

20 Maj 2018 trådte Europa-Parlamentets direktiv 2014/45/EU i kraft i Danmark. Regelsættet fra 2012 blev derved erstattet. Det er vigtigt at du altid tjekker om din forrude overholder den gældende lovgivning inden du kører til syn, da et stenslag eller en revne kan udløse et omsyn.

Hvis du er i tvivl om din bil kan synes tilbyder Dansk Bilglas gratis rudetjek i alle vores afdelinger. Husk dog at det i sidste ende altid er din synsmand, der bestemmer om en skade er til gene for dit udsyn eller ej.

 

LÆS MERE

BOOK EN TID HOS DANSK BILGLAS

Indtast din nummerplade, så indhenter vi automatisk de nødvendige oplysninger om din bil. ? Vi indhenter oplysninger omkring mærke, model, årgang, forsikring mv.

Vi behandler dine persondata fortroligt Læs mere