DANSK BILGLAS I VEJLE TILBYDER

Hos Dansk Bilglas i Vejle tilbyder vi både reparation af stenslag og udskiftning af forruder, bagruder og sideruder. Vi står flere engagerede og erfarne medarbejdere klar til at tage imod dig.

Vi monterer ruder i alle slags biler uanset model og årgang, vi har nemlig adgang til alle ruder. Mange ruder har vi på lager og derfor kan vi også give dig kort ventetid. Når du får din rude skiftet hos os tager det højst én arbejdsdag. Du får oven i købet også garanti for tæthed på forruden, som gælder i al den tid, du ejer bilen. 

Vi reparerer også gerne dit stenslag. Har du fået en glasskade på forruden, anbefaler vi, at du sætter et stenslagsplaster over hurtigst muligt. Har du ikke nogle, kan du hente et gratis hos Dansk Bilglas i Vejle.

Er du i tvivl om din forrude kan repareres eller skal udskiftes, er du velkommen til at besøge os til et gratis rudetjek.

VORES PRISER

Prisen på forruder varierer ud fra bil, årgang og udstyrsmodel. Vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud på en ny rude. Du skal blot komme forbi, ringe eller spørge online. Den eneste information, vi har brug for, er din nummerplade.

Et stenslag koster 400 kr. at få repareret. Har du flere koster de efterfølgende 150 kr. pr stk. To stenslag koster altså 550 kr.

Har du en forsikring, som dækker din glasskade, så sørger vi for alt papirarbejdet. Vi samarbejde nemlig med alle forsikringsselskaber.

Få en pris

Hvad koster et rudeskift eller reparation?

Spørg efter en pris

FIND VEJ TIL DANSK BILGLAS I VEJLE

Dansk Bilglas i Vejle er beliggende på Karetmagervej 8, 7100 Vejle. Afdelingen ligger i Vinding, to minutters kørsel fra afkørsel 61a Vejle C. Det er nemt at komme til og fra afdelingen, og vi har rigtig gode parkeringsforhold.

Reparation og udskiftning af bilruder i Vejle

Et stenslag i bilens autoglas kan hurtig blive til en større revne, som både forringer dit udsyn, eller gør bilen ulovlig at køre i. Men med et besøg på Dansk Bilglas’ værksted i Vejle kan du hurtigt være tilbage på vejen med perfekt udsyn. Og prisen på dit besøg hos os er ikke én, der ødelægger budgettet eller humøret.

Har du behov for reparation af et stenslag i en autorude - eller udskiftning af en for-, side- eller bagrude - er vi er rigtig godt valg. Hos Dansk Bilglas har vi mange glade kunder, og vi er derfor et populært valg, når der er brug for dygtige folk, der kan udbedre glasskader i bilruder.

Vi kan klare alle typer af skader i bilruder uanset model og årgang. Så har din bil fået et stenslag, kan du nemt booke en tid på vores værksted enten online eller på telefon. Når vi reparerer eller skifter din bils autorude, får du også en garanti (og ekstra sikkerhed) for, at en eventuel fremtidig utæthed i glasset dækkes.

Dansk Bilglas er et stærkt valg, bl.a. på grund af vores gode, faste priser og høje serviceniveau. Så har du brug for kompetente folk til at reparere din bils autoglas i Vejle, er vi det rette sted at besøge.