DANSK BILGLAS I SVENDBORG TILBYDER

Du kan få udbedret alle type glasskader hos os. Stenslag reparerer vi på 15 minutter, og du kan ofte få en tid samme dag eller dagen efter. Vi anbefaler altid, at du sætter et stenslagsklistermærke over skaden så hurtigt som muligt. Disse kan du altid hente ganske gratis hos Dansk Bilglas i Svendborg.

Er du i tvivl om dit stenslag kan repareres eller om du skal have en ny rude i, tilbyder vi dig et gratis rudetjek uden tidsbestilling.

Skal din forrude, siderude og bagrude skiftes, kræver det lidt længere tid dog højst én arbejdsdag. Du får hurtig ekspedering og vi kan oftest udskifte din rude inden for 1-3 dage. Når vi skifter din forrude, får du garanti for tæthed i alt den tid du ejer biler. Det kalder vi ejertidsgaranti. 

VORES PRISER

Prisen på reparation af stenslag er 400 kr. herefter 150 kr. for de efterfølgende.

Skal du have ny forrude, er der mange faktorer, der spiller ind på prisen. Dette er bl.a. årgang, model og udstyr. Du er velkommen til at kontakte os online eller på telefon for at få oplyst prisen.

Har du en forsikring, som dækker glasskade, sørger vi for al kontakt med forsikringsselskabet. Du behøver derfor ikke foretage dig noget.

 

Få en pris

Hvad koster et rudeskift eller reparation?

Spørg efter en pris

FIND VEJ TIL DANSK BILGLAS I SVENDBORG

Dansk Bilglas i Svendborg ligger på Nyborgvej 3, 5700 Svendborg. Vi ligger i Rundkørselen tæt på Rema 1000 og Føtex. Det er nemt at komme her til, og vi har gode parkeringsmuligheder.

Reparation og udskiftning af bilruder i Svendborg

Har din bils autoglas fået et stenslag, er det en god idé at få bilruden repareret hurtigst muligt, så glasskaden ikke udvikler sig til en større revne. På Dansk Bilglas’ værksted i Svendborg kan du heldigvis hurtigt og nemt få udbedret et stenslag, så du igen har perfekt udsyn. Det gælder uanset model eller årgang, da vi har dygtige folk og alt det nødvendige udstyr på vores værksted.

Det er nemt at booke tid hos os, og når du besøger vores værksted, mødes du af venlige og servicemindede medarbejdere. De sikrer dig en god oplevelse, samt reparation eller udskiftning af din bilrude til en fordelagtig pris. For hos Dansk Bilglas får du reparation af autoglas i Svendborg, der ikke skal ødelægge dit budget.

Som en del af vores service får du også en ejertidsgaranti, der dækker eventuelle utætheder i bilens autorude, mens du er ejer af bilen. Det gør vi for, at du kan føle dig tryg og sikker ved valget af os. Det er bl.a. derfor, vi er et populært valg hos mange bilejere på Sydfyn og i resten af landet. Så skynd dig at bestille en tid på vores værksted, hvis du ønsker et godt, professionelt resultat.