DANSK BILGLAS I SLAGELSE TILBYDER

Når du besøger Dansk Bilglas i Slagelse, står vi klar med råd og vejledning om netop din glasskade. Vi laver også gerne et gratis rudetjek, hvor vi vurderer, om dit stenslag kan repareres eller om du bør få monteret ny forrude. Denne service behøver du ikke bestille tid til.

Det første, du skal gøre, når du får et stenslag, er at sætte et rudeplaster på. Har du ikke et liggende i bilen, kan du altid hente dem gratis hos Dansk Bilglas i Slagelse. Herefter er det vigtigt, at du får udbedret glasskaden hurtigst muligt inden stenslaget slår revner. Er en rude revnet, skal den nemlig skiftes. Dette hjælper vi dig også gerne med. Når du får en rude skiftes af os, får du ejertidsgaranti for tæthed. Det betyder, at skulle ruden mod al forventning blive utæt, mens du ejer bilen, yder vi garanti.

VORES PRISER

Prisen på forruder varierer alt efter bil- og udstyrs model. Vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud på din nye forrude. Du kan enten komme forbi, ringe eller sende en forespørgsel online. Varigheden er højst én arbejdsdag.

Prisen for stenslagsreparation er 400 kr. Har du flere koster de resterende 150 kr. pr. stk. Varigheden er 15 minutter pr. stenslag.

Vi samarbejder med alle danske forsikringsselskaber, så hvis du har en forsikring, som dækker glasskader, klarer vi alt papirarbejdet for dig.  

Få en pris

Hvad koster et rudeskift eller reparation?

Spørg efter en pris

FIND VEJ TIL DANSK BILGLAS I SLAGELSE

Dansk Bilglas i Slagelse er beliggende på Korsørvej 3, 4200 Slagelse. Her ligger vi på vejen mod Storebæltsbroen tæt på det store kryds ved Vestre Ringgade og Korsørvej kun 10 minutter fra centrum.

Reparation og udskiftning af bilruder i Slagelse

Et stenslag er ikke godt for hverken dig eller din bil. En lille glasskade kan nemlig hurtigt vokse sig større, så dit udsyn forringes, og bilen ikke længere er lovlig at køre i.

Hos Dansk Bilglas kan du hurtigt få hjælp af dygtige medarbejdere, så du ikke skal bekymre dig mere over din bils beskadigede for-, side- eller bagrude. Vi kan hjælpe dig, uanset hvilken glasskade din bils autorude har været ude for. Og opgaven er hurtigt løst, når du besøger vores værksted i Slagelse.

Som kunde hos Dansk Bilglas er der mange fordele for dig. Én af dem er, at du får en ejertidsgaranti med i købet, når du får lavet en reparation eller udskiftet autoglas i din bil. Det betyder, at en evt. utæthed i glasset dækkes af garantien, så længe du er ejer af bilen. Det ved vi af erfaring skaber både tryghed og sikkerhed hos vores mange kunder.

Har du brug for reparation af en autorude i Slagelse, kan vi klare opgaven til topkarakter. Du skal blot booke en tid hos os, hvilket er nemt, hurtigt og enkelt at gøre online eller på telefon. Så klarer vi opgaven inden for kort tid, så du igen kan køre med perfekt udsyn.