DANSK BILGLAS I ROSKILDE TILBYDER

Når du besøger afdelingen står en række erfarne medarbejdere klar til at servicere dig uanset hvilken type glasskade, du har. Vi kan nemlig både reparere stenslag og sætte nye ruder i, og vi har kort ventetid.

Har du fået et stenslag, anbefaler vi dig at du sætter et af vores rudeplastre på hurtigst muligt. Har du ikke nogle liggende, kan du afhente dem gratis hos Dansk Bilglas i Roskilde. Derudover bør du bestille tid hurtigst muligt, inden stenslaget udvikler sig. Når vi reparerer stenslag tager det 15 minutter pr. stk.

Er ruden allerede revnet, kan du hurtigt og enkelt bestille tid online eller via telefon. Når vi udskifter din forrude tager det højst én arbejdsdag. Vælger du os, får du ejertidsgaranti for tæthed på ruden. Vi garanterer altså, at ruden er monteret korrekt. Skulle der komme en utæthed dækket garantien lige så længe du ejer bilen.

Er du i tvivl om din rude kan repareres eller skal udskiftes er du altid velkommen til at besøge os til et gratis rudetjek.

VORES PRISER

Reparation af et stenslag koster 400 kr. herefter 150 kr. for de efterfølgende. Har du to stenslag er prisen altså 550 kr.

 Er din rude revnet, skal den skiftes. Her er der mange faktorer, som spiller ind på prisen. Dette er eksempelvis bil- og udstyrsmodel. Du kan få prisen på lige netop din rude ved at lave en prisforespørgsel online eller ringe til os.

Har du en glasforsikring, sørger vi for alt papirarbejdet til forsikringsselskabet. Du behøver derfor ikke selv at kontakte dem.   

Få en pris

Hvad koster et rudeskift eller reparation?

Spørg efter en pris

FIND VEJ TIL DANSK BILGLAS I AALBORG

Dansk Bilglas i Roskilde er beliggende på Københavnsvej 107, 4000 Roskilde. Københavnsvej er en af de store indfaldsveje fra Holbækmotorvejen. Vi ligger bl.a. tæt på McDonald’s, Lidl og Netto.

Reparation og udskiftning af bilruder i Roskilde

Er din bils forrude, siderude eller bagrude gået i stykker efter et stenslag? Måske har en lille revne endda vokset sig større? Så er det på tide at få udbedret skaden, så du igen har et godt udsyn. Og det kan du på Dansk Bilglas’ værksted i Roskilde, hvor vores dygtige medarbejdere står klar til at hjælpe dig.

En reparation af autoglas eller udskiftning af en bilrude er noget, vi gør meget i. Endda til yderst konkurrencedygtige priser. Derfor kan du trygt køre ind til os og få udbedret skaden i din bils autoglas. Det er nemt at booke en tid på vores værksted, og selve arbejdet med at fikse glasskaden går også hurtigt, så du ikke skal vente længe.

Når uheldet er ude, og du skal have repareret autoglas i Roskilde, ønsker du naturligvis et ordentligt og holdbart resultat. Det får du hos os. Men for din sikkerhed og tryghed får du også en ejertidsgaranti med i pakken - en sikkerhed, hvis der opstår en utæthed i glasset, mens du er ejer af bilen.

Ønsker du professionelt arbejde og god service, kan vi kun anbefale dig at komme forbi vores værksted. Vores erfarne folk er klar til at hjælpe dig med udbedring af en skade i din bils autoglas, så din bil er køreklar igen hurtigst muligt.