DANSK BILGLAS I RANDERS TILBYDER

Du kan få udbedret alle type glasskader hos os. Stenslag reparerer vi på 15 minutter, og du kan ofte få en tid samme dag eller dagen efter. Vi anbefaler altid, at du sætter et stenslagsklistermærke over skaden så hurtigt som muligt. Disse kan du altid hente ganske gratis hos Dansk Bilglas i Randers.

Er du i tvivl om dit stenslag kan repareres eller om du skal have en ny rude i, tilbyder vi dig et gratis rudetjek uden tidsbestilling.

Skal din forrude, siderude og bagrude skiftes, kræver det lidt længere tid dog højst én arbejdsdag. Du får hurtig ekspedering og vi kan oftest udskifte din rude inden for 1-3 dage. Når vi skifter din forrude, får du garanti for tæthed i alt den tid du ejer biler. Det kalder vi ejertidsgaranti.

VORES PRISER

Prisen på reparation af stenslag er 400 kr. herefter 150 kr. for de efterfølgende.

Skal du have ny forrude, er der mange faktorer, der spiller ind på prisen. Dette er bl.a. årgang, model og udstyr. Du er velkommen til at kontakte os online eller på telefon for at få oplyst prisen.

Har du en forsikring, som dækker glasskade, sørger vi for al kontakt med forsikringsselskabet. Du behøver derfor ikke foretage dig noget.

 

Få en pris

Hvad koster et rudeskift eller reparation?

Spørg efter en pris

FIND VEJ TIL DANSK BILGLAS I RANDERS

Dansk Bilglas i Randers ligger på Grenåvej 28, 8960 Randers SØ. Afdelingen ligger tæt på centrum og få kilometer fra motorvejsafkørslerne Randers S og Randers C. Du kan altså nemt komme til og fra afdelingen. Vi har også gode parkeringsforhold.

Reparation og udskiftning af bilruder i Randers

Er din bils autoglas gået i stykker efter et stenslag, er det vigtigt at få skaden udbedret hurtigst muligt. Den kan nemlig udvikle sig og blive til en større revne, hvilket både forringer dit udsyn, men også kan gøre din bil ulovlig at køre i.

Hos Dansk Bilglas i Randers er det hurtigt og enkelt at booke tid til reparation eller udskiftning af en autorude. Og selve reparationen går også hurtigt, så du ikke skal vente lang tid, før du er tilbage på vejen. Derudover kan vi også tage os af din bils autoglas, uanset hvilken model eller årgang det drejer sig om. Vi har nemlig både mandskab og udstyr til at håndtere alle typer af biler og glasskader.

I forbindelse med en reparation af et stenslag eller et skift af en hel for-, side- eller bagrude følger der også en tæthedsgaranti med i pakken - en såkaldt ejertidsgaranti. Den giver dig sikkerhed for, at alt er, som det skal være. Opstår der en utæthed i bilens autoglas, mens du ejer den, er du dækket.

Med dit valg af os, hvis du har behov for at få udbedret en skade på en autorude i Randers, kan du være sikker på et professionelt resultat, et højt serviceniveau og en god oplevelse på vores værksted. Derfor er vi også et populært valg hos mange bilejere.