DANSK BILGLAS I NØRRESUNDBY TILBYDER

Dansk Bilglas Nørresundby er ikke bare dit lokale værksted, det er vores hovedkontor. Vi kan hjælpe med både rudeskift af forruder, sideruder og bagruder samt reparation af stenslag. 
Ventetiden er kort, for vi har vores hovedlager lige ude bagved. 

Har du fået et stenslag, anbefaler vi dig at du sætter et af vores rudeplastre på hurtigst muligt. Hvis du ikke har et liggende i handskerummet på din bil, er du altid velkommen hos Dansk Bilglas Nørresundby alle ugens dage, så får du et med på vejen - og det er helt gratis!

Uanset om du skal have udskiftet en autorude, eller du skal have fixet et stenslag, så er det nemt og enkelt at bestille tid hos os. Brug "Book tid" knappen ovenfor, og find lige den tid der passer dig via vores selvbetjening eller ring til vores kundeservice som sidder klar til at hjælpe.

Dansk Bilglas er et trygt valg, da vi giver dig ejertidsgaranti på dit rudeskift, det vil sige at vi giver garanti for det arbejde vi udfører lige så længe du ejer bilen. 

VORES PRISER

Prisen for reparation af stenslag starter ved 400 kr., hvert efterfølgende stenslag i samme rude koster 150 kr. - har du fået 2 stenslag, er prisen altså 550.

Er din rude revnet, skal den skiftes. Her er der mange faktorer, som spiller ind på prisen. Dette er eksempelvis bil og udstyrsmodel. Du kan få prisen på lige netop din rude ved at lave en prisforespørgsel online eller ved at ringe til os.

Har du en glasforsikring, sørger vi for alt papirarbejdet til forsikringsselskabet. Du behøver derfor ikke selv at kontakte dem.  

Få en pris

Hvad koster et rudeskift eller reparation?

Spørg efter en pris

FIND VEJ TIL DANSK BILGLAS I NØRRESUNDBY

Dansk Bilglas Nørresundby finder du på Virkelyst 4, 9400 Nørresundby. Vi holder til i den nordlige del af byen, på en sidevej til Hjørringvej, lige overfor indkørslen til kasernen.
Uanset om det kommer inde fra Nørresundby, fra oplandet eller ude fra motorvejen er det nemt og tilgængeligt at komme til vores værksted i Nørresundby.