DANSK BILGLAS I NÆSTVED TILBYDER

Når du besøger Dansk Bilglas i Næstved, står vi klar med råd og vejledning om netop din glasskade. Vi laver også gerne et gratis rudetjek, hvor vi vurderer, om dit stenslag kan repareres eller om du bør få monteret ny forrude. Denne service behøver du ikke bestille tid til.

Det første, du skal gøre, når du får et stenslag, er at sætte et rudeplaster på. Har du ikke et liggende i bilen, kan du altid hente dem gratis hos Dansk Bilglas i Næstved. Herefter er det vigtigt, at du får udbedret glasskaden hurtigst muligt inden stenslaget slår revner. Er en rude revnet, skal den nemlig skiftes. Dette hjælper vi dig også gerne med. Når du får en rude skiftes af os, får du ejertidsgaranti for tæthed. Det betyder, at skulle ruden mod al forventning blive utæt, mens du ejer bilen, yder vi garanti.

VORES PRISER

Prisen på forruder varierer alt efter bil- og udstyrs model. Vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud på din nye forrude. Du kan enten komme forbi, ringe eller sende en forespørgsel online. Varigheden er højst én arbejdsdag.

Prisen for stenslagsreparation er 400 kr. Har du flere koster de resterende 150 kr. pr. stk. Varigheden er 15 minutter pr. stenslag.

Vi samarbejder med alle danske forsikringsselskaber, så hvis du har en forsikring, som dækker glasskader, klarer vi alt papirarbejdet for dig.  

Få en pris

Hvad koster et rudeskift eller reparation?

Spørg efter en pris

FIND VEJ TIL DANSK BILGLAS I NÆSTVED

Dansk Bilglas i Næstved ligger på Fabriksvej 48D, 4700 Næstved, som er en sidegade til Havnegade. Du kommer nemt til os fra både Ring Øst og Ring Nord, og vi har gode parkeringsforhold.

Reparation og udskiftning af bilruder i Næstved

Hos Dansk Bilglas i Næstved kan du få repareret eller udskiftet autoglas til yderst konkurrencedygtige priser. Hvad end din forrude, bagrude eller siderude har fået stenslag eller en større revne, har vi ekspertisen til at løse problemet på bedste vis. Og det kan endda klares på kort tid, så du igen kan køre med perfekt udsyn.

Det er nemt at booke tid til en reparation på vores værksted, hvilket kan klares både online eller via telefon. Og vores dygtige medarbejdere kan reparere eller udskifte din bils autorude uanset model og årgang. Derudover får du også en såkaldt ejertidsgaranti, der dækker en evt. utæthed i din bils autoglas. Det er nemt og problemfrit for dig, så du slipper for en masse besvær, og du får samtidig større sikkerhed for en god løsning.

Vores medarbejdere er ikke kun dygtige til deres arbejde, men kan også give dig gode råd og vejledning med på vejen, hvis der er behov for det. Når du vælger Dansk Bilglas, får du derfor både service i topklasse og naturligvis repareret eller udskiftet din bilrude. Det skal være en god oplevelse at være kunde hos os, og derfor kan du trygt booke tid, hvis du har brug for reparation af en autorude i Næstved.