DANSK BILGLAS I KOLDING TILBYDER

Du kan få udbedret alle type glasskader hos os. Stenslag reparerer vi på 15 minutter, og du kan ofte få en tid samme dag eller dagen efter. Vi anbefaler altid, at du sætter et stenslagsklistermærke over skaden så hurtigt som muligt. Disse kan du altid hente ganske gratis hos Dansk Bilglas i Kolding.

Er du i tvivl om dit stenslag kan repareres eller om du skal have en ny rude i, tilbyder vi dig et gratis rudetjek uden tidsbestilling.

Skal din forrude, siderude og bagrude skiftes, kræver det lidt længere tid dog højst én arbejdsdag. Du får hurtig ekspedering og vi kan oftest udskifte din rude inden for 1-3 dage. Når vi skifter din forrude, får du garanti for tæthed i alt den tid du ejer biler. Det kalder vi ejertidsgaranti. 

VORES PRISER

Prisen på reparation af stenslag er 400 kr. herefter 150 kr. for de efterfølgende.

Skal du have ny forrude, er der mange faktorer, der spiller ind på prisen. Dette er bl.a. årgang, model og udstyr. Du er velkommen til at kontakte os online eller på telefon for at få oplyst prisen.

Har du en forsikring, som dækker glasskade, sørger vi for al kontakt med forsikringsselskabet. Du behøver derfor ikke foretage dig noget.

Få en pris

Hvad koster et rudeskift eller reparation?

Spørg efter en pris

FIND VEJ TIL DANSK BILGLAS I KOLDING

Dansk Bilglas i Kolding ligger centralt på Agtrupvej 61, 6000 Kolding. Du kan nemt komme til afdelingen fra motorvejen både fra E45 og E20.

Reparation og udskiftning af bilruder i Kolding

En glasskade, som stenslag, i din bilrude vil altid være en ærgerlig oplevelse. Men er uheldet ude, er det heldigvis nemt og hurtigt at få udbedret skaden, så du igen kan køre med frit udsyn.

Hos Dansk Bilglas kan du få repareret og udskiftet autoruder i Kolding. Vores lokale værksted har dygtige folk med mange års erfaring. Det er derfor en simpel opgave at få din bils for-, bag- eller siderude repareret eller skiftet, hvis skaden er stor. Og bestillingen af en tid på vores værksted er hurtig og ligetil, så du slipper for en masse besvær.

Som en del af vores arbejde får du også en tæthedsgaranti, der dækker gennem hele din tid som ejer af bilen. Det giver dig sikkerhed for, at alt er som det skal være. Og den tryghed er én af grundene til, at vi er et populært valg i Kolding og resten af landet.

Bor du i Kolding eller i nærområdet, og har du behov for reparation eller udskiftning af beskadiget autoglas, er vi hos Dansk Bilglas et sikkert og godt valg. Og med gode priser, der ikke ødelægger dit budget, er det en god oplevelse at få udbedret rudeskader på ét af vores mange værksteder.