DANSK BILGLAS I KØGE TILBYDER

Når du besøger afdelingen står vi klar til at servicere dig uanset hvilken type glasskade, du har. Vi kan nemlig både reparere stenslag og sætte nye ruder i, og vi har kort ventetid.

Har du fået et stenslag, anbefaler vi dig at du sætter et af vores rudeplastre på hurtigst muligt. Har du ikke nogle liggende, kan du afhente dem gratis hos Dansk Bilglas i Køge. Derudover bør du bestille tid hurtigst muligt, inden stenslaget udvikler sig. Når vi reparerer stenslag tager det 15 minutter pr. stk.

Er ruden allerede revnet, kan du hurtigt og enkelt bestille tid online eller via telefon. Når vi udskifter din forrude tager det højst én arbejdsdag. Vælger du os, får du ejertidsgaranti for tæthed på ruden. Vi garanterer altså, at ruden er monteret korrekt. Skulle der komme en utæthed dækket garantien lige så længe du ejer bilen.

Er du i tvivl om din rude kan repareres eller skal udskiftes er du altid velkommen til at besøge os til et gratis rudetjek.

VORES PRISER

Reparation af et stenslag koster 400 kr. herefter 150 kr. for de efterfølgende. Har du to stenslag er prisen altså 550 kr.

Er din rude revnet, skal den skiftes. Her er der mange faktorer, som spiller ind på prisen. Dette er eksempelvis bil- og udstyrsmodel. Du kan få prisen på lige netop din rude ved at lave en prisforespørgsel online eller ringe til os.

Har du en glasforsikring, sørger vi for alt papirarbejdet til forsikringsselskabet. Du behøver derfor ikke selv at kontakte dem. 

Få en pris

Hvad koster et rudeskift eller reparation?

Spørg efter en pris

FIND VEJ TIL DANSK BILGLAS I KØGE

Dansk Bilglas i Køge ligger på Københavnsvej 80, 4600 Køge. Her ligger vi i den nordlige del af byen tæt på Køge Station og Sjællands Universitetshospital. Der er nem adgang til afdelingen fra både Sydmotorvejen og Køge Bugtmotorvejen. Derudover har vi gode parkeringsforhold.

Reparation og udskiftning af bilruder i Køge

Skal du have repareret eller skiftet autoglas i Køge, er Dansk Bilglas et godt valg. På vores værksted i byen kan du nemlig få udbedret skader, f.eks. fra stenslag, hurtigt og til faste, konkurrencedygtige priser.

Når skader i din bils autorude skal repareres, er det vigtigt, at kvaliteten af det udførte arbejde og de brugte materialer er i top. Og det er de hos Dansk Bilglas. Derfor er vi også et populært valg hos bilejere i Køge, men ikke mindst også resten af landet.

Det er utrolig nemt at booke tid hos os, og på vores værksteder møder du kompetente medarbejdere med stor erfaring. Her får du god service og et godt resultat, som ikke ødelægger dit budget. Derudover får du også en ejertidsgaranti med i pakken, når du får udbedret en skade på vores værksted. Den giver dig sikkerhed, hvis der skulle opstå en utæthed i dit autoglas.

Har du behov for en reparation eller udskiftning af en autorude i Køge eller omegn, er vi et godt valg, som du ikke vil fortryde. Det gælder, uanset bilmodel og årgang, eller om det en forrude, siderude eller bagrude, som du ønsker som ny igen.