DANSK BILGLAS I KASTRUP TILBYDER

Hos Dansk Bilglas i Kastrup tilbyder vi både reparation af stenslag og udskiftning af forruder, bagruder og sideruder.

Vi monterer ruder i alle slags biler uanset model og årgang, vi har nemlig adgang til alle ruder. Mange ruder har vi på lager og derfor kan vi også give dig kort ventetid. Når du får din rude skiftet hos os tager det højst én arbejdsdag. Du får oven i købet også garanti for tæthed på forruden, som gælder i al den tid, du ejer bilen. 

Vi reparerer også gerne dit stenslag. Har du fået en glasskade på forruden, anbefaler vi, at du sætter et stenslagsplaster over hurtigst muligt. Har du ikke nogle, kan du hente et gratis hos Dansk Bilglas i Kastrup.

Er du i tvivl om din forrude kan repareres eller skal udskiftes, er du velkommen til at besøge os til et gratis rudetjek.

VORES PRISER

Prisen på forruder varierer ud fra bil, årgang og udstyrsmodel. Vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud på en ny rude. Du skal blot komme forbi, ringe eller spørge online. Den eneste information, vi har brug for, er din nummerplade.

Et stenslag koster 400 kr. at få repareret. Har du flere koster de efterfølgende 150 kr. pr stk. To stenslag koster altså 550 kr.

Har du en forsikring, som dækker din glasskade, så sørger vi for alt papirarbejdet. Vi samarbejde nemlig med alle forsikringsselskaber.

Få en pris

Hvad koster et rudeskift eller reparation?

Spørg efter en pris

FIND VEJ TIL DANSK BILGLAS I KASTRUP

Dansk Bilglas i Kastrup er beliggende på Egensevej 29, 2770 Kastrup. Vi ligger sammen med Applus, og i nærheden er bl.a. vandtårnet og Tårnby Station. Der er let adgang fra både byen og motorvejen og gode parkeringsforhold.

Reparation og udskiftning af bilruder i Kastrup

Dansk Bilglas tilbyder professionel reparation og skift af autoglas i Kastrup til yderst fordelagtige priser. Hos os er det vigtigt, at du kan få udbedret skader i din bilrude, uden at det ødelægger budgettet. Og kvaliteten af det udførte arbejde er naturligvis altid i top.

Vi er et populært valg i Kastrup og resten af landet, hvor vi med mange værksteder gør det nemt at få repareret stenslag i for-, bag- og sideruder. Vi kan hjælpe dig med at få optimalt udsyn, uanset bilmodel og årgang, så du behøver ikke være bekymret for, om vi kan hjælpe dig med skaden i din autorude.

God service er noget, vi vægter højt hos Dansk Bilglas. Derfor får du også en såkaldt ejertidsgaranti, der dækker eventuelle utætheder i bilens autoglas i perioden, hvor du ejer bilen. Det mener vi skaber yderligere sikkerhed og tryghed for dig som kunde hos os.

Har du behov for at få repareret autoglas i Kastrup eller omegn, er vi et stærkt valg, som du uden problemer kan overveje. Det er vi både på grund af vores høje kvalitetsniveau, men også fordi vi yder god rådgivning og service i forbindelse med reparation af autoruder.