DANSK BILGLAS I HORSENS TILBYDER

Når du besøger Dansk Bilglas i Horsens, står vi klar med råd og vejledning om netop din glasskade. Vi laver også gerne et gratis rudetjek, hvor vi vurderer, om dit stenslag kan repareres eller om du bør få monteret ny forrude. Denne service behøver du ikke bestille tid til.

Det første, du skal gøre, når du får et stenslag, er at sætte et rudeplaster på. Har du ikke et liggende i bilen, kan du altid hente dem gratis hos Dansk Bilglas i Horsens. Herefter er det vigtigt, at du får udbedret glasskaden hurtigst muligt inden stenslaget slår revner. Er en rude revnet, skal den nemlig skiftes. Dette hjælper vi dig også gerne med. Når du får en rude skiftes af os, får du ejertidsgaranti for tæthed. Det betyder, at skulle ruden mod al forventning blive utæt, mens du ejer bilen, yder vi garanti.

VORES PRISER

Prisen på forruder varierer alt efter bil- og udstyrs model. Vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud på din nye forrude. Du kan enten komme forbi, ringe eller sende en forespørgsel online. Varigheden er højst én arbejdsdag.

Prisen for stenslagsreparation er 400 kr. Har du flere koster de resterende 150 kr. pr. stk. Varigheden er 15 minutter pr. stenslag.

Vi samarbejder med alle danske forsikringsselskaber, så hvis du har en forsikring, som dækker glasskader, klarer vi alt papirarbejdet for dig.

Få en pris

Hvad koster et rudeskift eller reparation?

Spørg efter en pris

FIND VEJ TIL DANSK BILGLAS I HORSENS

Dansk Bilglas i Horsens er beliggende på Høegh Guldbergs Gade 36 F, 8700 Horsens. Her finder du os på bagsiden af Restaurant Flammen, når du følger parkeringspladsen rundt ved Middelfart Sparekasse.

Reparation og udskiftning af bilruder i Horsens

Et stenslag i din bilrude er en skade, der er nem og hurtig at få udbedret. Hos Dansk Bilglas i Horsens kan det nemlig klares på kort tid, så du igen kan køre rundt med optimalt udsyn - og en lovlig bil, såfremt stenslaget og revnen i autoruden er stort. Vi har desuden dygtige montører, der kan klare opgaven uanset bilmodel og årgang. Derfor skal du ikke være bekymret for, om vi kan klare opgaven.

Når du får udført en reparation eller udskiftning af autoglas på vores værksted i Horsens, er det med brug af de bedste materialer. Det giver dig det bedste resultat, som også holder længe. Derudover får du også en ejertidsgaranti mod eventuelle utætheder i fremtiden, mens du er ejer af bilen. Det er altså yderligere sikkerhed for dig, hvilket vi ser som naturlig god service.

Ønsker du en professionel reparation af et stenslag eller skift af en bilrude, så er Dansk Bilglas er rigtig godt valg. Vi er populære i både Horsens og resten af landet på grund af vores høje service- og kvalitetsniveau. Det vil du opleve, når du får udbedret en skade i din autorude på vores værksted.