DANSK BILGLAS I HOLSTEBRO TILBYDER

Når du besøger afdelingen står vi klar til at servicere dig uanset hvilken type glasskade, du har. Vi kan nemlig både reparere stenslag og sætte nye ruder i, og vi har kort ventetid.

Har du fået et stenslag, anbefaler vi dig at du sætter et af vores rudeplastre på hurtigst muligt. Har du ikke nogle liggende, kan du afhente dem gratis hos Dansk Bilglas i Holstebro. Derudover bør du bestille tid hurtigst muligt, inden stenslaget udvikler sig. Når vi reparerer stenslag tager det 15 minutter pr. stk.

Er ruden allerede revnet, kan du hurtigt og enkelt bestille tid online eller via telefon. Når vi udskifter din forrude tager det højst én arbejdsdag. Vælger du os, får du ejertidsgaranti for tæthed på ruden. Vi garanterer altså, at ruden er monteret korrekt. Skulle der komme en utæthed dækket garantien lige så længe du ejer bilen.

Er du i tvivl om din rude kan repareres eller skal udskiftes er du altid velkommen til at besøge os til et gratis rudetjek.

VORES PRISER

Reparation af et stenslag koster 400 kr. herefter 150 kr. for de efterfølgende. Har du to stenslag er prisen altså 550 kr.

Er din rude revnet, skal den skiftes. Her er der mange faktorer, som spiller ind på prisen. Dette er eksempelvis bil- og udstyrsmodel. Du kan få prisen på lige netop din rude ved at lave en prisforespørgsel online eller ringe til os.

Har du en glasforsikring, sørger vi for alt papirarbejdet til forsikringsselskabet. Du behøver derfor ikke selv at kontakte dem. 

Få en pris

Hvad koster et rudeskift eller reparation?

Spørg efter en pris

FIND VEJ TIL DANSK BILGLAS I HOLSTEBRO

Dansk Bilglas i Holstebro er beliggende på Jens Baggesens Vej 12, 7500 Holstebro helt ud til Ringvejen i den nordlige del af byen. Her ligger vi tæt på politistationen og Gråkjær Arena.

Reparation og udskiftning af bilruder i Holstebro

Et beskadiget bilrude som følge af et stenslag er ikke nogen god oplevelse. Men det er et besøg hos Dansk Bilglas i Holstebro derimod. Hos os kan du få repareret eller udskiftet autoglas til yder konkurrencedygtige priser, uden at det går ud over kvaliteten.

Vores dygtige medarbejdere står til rådighed for at sikre, at et stenslag i din for-, side- eller bagrude ikke bliver en dyr (og besværlig) affære. Det er både nemt at booke en tid hos os, ligesom det også går hurtigt med at få udbedret skaden i din bilrude. Derfor kan du trygt kontakte os, når du har behov for en reparation eller udskiftning af en autorude i Holstebro.

Når skaden i din bils autoglas udbedres af Dansk Bilglas, kan du være sikker på høj kvalitet. Oven i reparationen eller skiftet af din autorude får du også en ejertidsgaranti, så en evt. utæthed i glasset dækkes gennem hele din tid som ejer af bilen.

Dansk Bilglas er et populært valg, når det kommer til skift af autoglas i Holstebro og resten af landet. Vores arbejde er hurtigt, effektivt og holdbart uanset bilmodel og årgang, så din oplevelse hos os bliver så god som muligt.