DANSK BILGLAS I HJØRRING TILBYDER

Når du besøger Dansk Bilglas i Hjørring, står vi klar med råd og vejledning om netop din glasskade. Vi laver også gerne et gratis rudetjek, hvor vi vurderer, om dit stenslag kan repareres eller om du bør få monteret ny forrude. Denne service behøver du ikke bestille tid til.

Det første, du skal gøre, når du får et stenslag, er at sætte et rudeplaster på. Har du ikke et liggende i bilen, kan du altid hente dem gratis hos Dansk Bilglas i Hjørring. Herefter er det vigtigt, at du får udbedret glasskaden hurtigst muligt inden stenslaget slår revner. Er en rude revnet, skal den nemlig skiftes. Dette hjælper vi dig også gerne med. Når du får en rude skiftes af os, får du ejertidsgaranti for tæthed. Det betyder, at skulle ruden mod al forventning blive utæt, mens du ejer bilen, yder vi garanti.

VORES PRISER

Prisen på forruder varierer alt efter bil- og udstyrs model. Vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud på din nye forrude. Du kan enten komme forbi, ringe eller sende en forespørgsel online. Varigheden er højst én arbejdsdag.

Prisen for stenslagsreparation er 400 kr. Har du flere koster de resterende 150 kr. pr. stk. Varigheden er 15 minutter pr. stenslag.

Vi samarbejder med alle danske forsikringsselskaber, så hvis du har en forsikring, som dækker glasskader, klarer vi alt papirarbejdet for dig.

Få en pris

Hvad koster et rudeskift eller reparation?

Spørg efter en pris

FIND VEJ TIL DANSK BILGLAS I HJØRRING

Dansk Bilglas i Hjørring ligger på Aalborgvej 80, 9800 Hjørring. Uanset om du kommer ad motorvejen fra nord eller syd skal du tage afkørsel 4 Hjørring S, herefter kommer du via første vej i rundkørslen til Aalborgvej. Vi ligger tæt på byens centrum, næsten lige over for Hjørring Kro.

Reparation og udskiftning af bilruder i Hjørring

Har du været uheldig og fået et stenslag i din bilrude, er det en god idé at få skaden udbedret hurtigst muligt. Og hjælpen er heldigvis lige i nærheden. Hos Dansk Bilglas i Hjørring kan du nemlig få repareret og skiftet for-, side- og bagruder på ingen tid. Så har du brug for en stenslagsreparation eller helt nyt autoglas i din bil, er vi et godt valg.

Uanset om din bil repareres på vores værksted i det nordjyske eller andre af vores mange værksteder i resten af landet, kan du være sikker på, at vi leverer et professionelt resultat til gode priser. Når du har brug for reparation eller udskiftning af autoglas i Hjørring, skal prisen nemlig ikke holde dig tilbage - eller for den sags skyld vores mange andre kunder. Hos Dansk Bilglas har vi derfor altid konkurrencedygtige priser, der ikke ødelægger budgettet.

I forbindelse med en reparation eller udskiftning af en autorude får du også en ejertidsgaranti. Det er en garanti for utætheder i glasset, der er en ekstra sikkerhed og tryghed for dig. Det er endnu en af grundene til, at vi er et populært valg hos kunder fra Hjørring og resten af Vendsyssel.