DANSK BILGLAS I HILLERØD TILBYDER

Når du besøger afdelingen står vi klar til at servicere dig uanset hvilken type glasskade, du har. Vi kan nemlig både reparere stenslag og sætte nye ruder i, og vi har kort ventetid.

Har du fået et stenslag, anbefaler vi dig at du sætter et af vores rudeplastre på hurtigst muligt. Har du ikke nogle liggende, kan du afhente dem gratis hos Dansk Bilglas i Hillerød. Derudover bør du bestille tid hurtigst muligt, inden stenslaget udvikler sig. Når vi reparerer stenslag tager det 15 minutter pr. stk.

Er ruden allerede revnet, kan du hurtigt og enkelt bestille tid online eller via telefon. Når vi udskifter din forrude tager det højst én arbejdsdag. Vælger du os, får du ejertidsgaranti for tæthed på ruden. Vi garanterer altså, at ruden er monteret korrekt. Skulle der komme en utæthed dækket garantien lige så længe du ejer bilen.

Er du i tvivl om din rude kan repareres eller skal udskiftes er du altid velkommen til at besøge os til et gratis rudetjek.

VORES PRISER

Reparation af et stenslag koster 400 kr. herefter 150 kr. for de efterfølgende. Har du to stenslag er prisen altså 550 kr.

Er din rude revnet, skal den skiftes. Her er der mange faktorer, som spiller ind på prisen. Dette er eksempelvis bil- og udstyrsmodel. Du kan få prisen på lige netop din rude ved at lave en prisforespørgsel online eller ringe til os.

Har du en glasforsikring, sørger vi for alt papirarbejdet til forsikringsselskabet. Du behøver derfor ikke selv at kontakte dem. 

Få en pris

Hvad koster et rudeskift eller reparation?

Spørg efter en pris

FIND VEJ TIL DANSK BILGLAS I HILLERØD

Dansk Bilglas i Hillerød ligger på Fredensborgvej 41B, 3400 Hillerød. Vi er beliggende i udkanten af byen i den nord østlige del på vej mod Fredensborg lige nord for Frederiksborg Slotshave.

Reparation og udskiftning af bilruder i Hillerød

Et stenslag i din bilrude kan hurtigt udvikle sig til en større revne, der gør påvirker udsynet - og det kan være ulovligt at køre med. Derfor er det en god idé at få repareret stenslag hurtigst muligt, hvad end det er mindre reparation eller der kræves en udskiftning af din bilrude. Uanset skadens omfang kan du hurtigt få repareret autoglas i Hillerød hos Dansk Bilglas.

Det er nemt at få en tid til reparation af stenslag eller udskiftning af bilens forrude, siderude eller bagrude. Vi monterer bilruder i alle slags biler uanset årgang og model, så du kan trygt vælge os uden bekymring for, om vi har det nødvendige udstyr. Med dygtige medarbejdere på værkstedet i Hillerød kan du naturligvis også være sikker på et godt og holdbart resultat.

Som en ekstra sikkerhed giver vi dig også en garanti for tæthed - en såkaldt ejertidsgaranti. Med den får du yderligere sikkerhed for, at alt er som det skal være, når vi hjælper dig med reparation af en bilrude i Hillerød. Det er blot én af grundene til, at vi er et populært valg, når uheldet er ude, og bilens autoglas går i stykker.