DANSK BILGLAS I HERNING TILBYDER

Du kan få udbedret alle type glasskader hos os. Stenslag reparerer vi på 15 minutter, og du kan ofte få en tid samme dag eller dagen efter. Vi anbefaler altid, at du sætter et stenslagsklistermærke over skaden så hurtigt som muligt. Disse kan du altid hente ganske gratis hos Dansk Bilglas i Herning.

Er du i tvivl om dit stenslag kan repareres eller om du skal have en ny rude i, tilbyder vi dig et gratis rudetjek uden tidsbestilling.

Skal din forrude, siderude og bagrude skiftes, kræver det lidt længere tid dog højst én arbejdsdag. Du får hurtig ekspedering og vi kan oftest udskifte din rude inden for 1-3 dage. Når vi skifter din forrude, får du garanti for tæthed i alt den tid du ejer biler. Det kalder vi ejertidsgaranti. 

VORES PRISER

Prisen på reparation af stenslag er 400 kr. herefter 150 kr. for de efterfølgende.

Skal du have ny forrude, er der mange faktorer, der spiller ind på prisen. Dette er bl.a. årgang, model og udstyr. Du er velkommen til at kontakte os online eller på telefon for at få oplyst prisen.

Har du en forsikring, som dækker glasskade, sørger vi for al kontakt med forsikringsselskabet. Du behøver derfor ikke foretage dig noget.

Få en pris

Hvad koster et rudeskift eller reparation?

Spørg efter en pris

FIND VEJ TIL DANSK BILGLAS I HERNING

Dansk Bilglas i Herning ligger på Sjællandsagde 125, 7400 Herning. Du finder afdelingen i Herning i krydset på Sjællandsgade og Viborgvej lige over for Fitness World. Vi ligger i den østligste del af byen tæt ved både rute 12, 15, 18 og 34. Det er nemt at komme her til og vi har gode parkeringsforhold.

Reparation og udskiftning af bilruder i Herning

Har din bil fået et stenslag? Det er en ærgerlig oplevelse, som mange gerne vil være foruden. Især hvis stenslaget udvikler sig til en større revne, som både er grimt at se på, men også kan være direkte ulovligt at køre med. Derfor er det vigtigt at få repareret et stenslag hurtigt. Og det kan du få klaret hos Dansk Bilglas’ værksted i Herning.

Har du brug for reparation eller udskiftning af autoglas i Herning, er det nemt at bestille en tid hos vores værksted. Vi har desuden dygtige og erfarne medarbejdere, der kan udføre reparationen af din bilrude inden for kort tid.

Som en del af en reparation af stenslag eller udskiftning af en hel autorude, får du naturligvis også en såkaldt ejertidsgaranti. Det er en sikkerhed for dig i tilfælde af, at der opstår en utæthed i bilens autoglas, mens du ejer bilen. Det er en ekstra service, du kan få glæde af hos os.

Hvad end du har behov for at få repareret et stenslag eller udskiftet en bilrude i Herning, så er vi et professionelt valg. Det vil du opleve både på vores værksted i det midtjyske og i resten af landet. Hos Dansk Bilglas får du altså sikkerhed for et godt og holdbart resultat, der giver dig mindst muligt besvær.