DANSK BILGLAS I GENTOFTE TILBYDER

Når du besøger Dansk Bilglas i Gentofte, står vi klar med råd og vejledning om netop din glasskade. Vi laver også gerne et gratis rudetjek, hvor vi vurderer, om dit stenslag kan repareres eller om du bør få monteret ny forrude. Denne service behøver du ikke bestille tid til.

Det første, du skal gøre, når du får et stenslag, er at sætte et rudeplaster på. Har du ikke et liggende i bilen, kan du altid hente dem gratis hos Dansk Bilglas i Gentofte. Herefter er det vigtigt, at du får udbedret glasskaden hurtigst muligt inden stenslaget slår revner. Er en rude revnet, skal den nemlig skiftes. Dette hjælper vi dig også gerne med. Når du får en rude skiftes af os, får du ejertidsgaranti for tæthed. Det betyder, at skulle ruden mod al forventning blive utæt, mens du ejer bilen, yder vi garanti.

VORES PRISER

Prisen på forruder varierer alt efter bil- og udstyrs model. Vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud på din nye forrude. Du kan enten komme forbi, ringe eller sende en forespørgsel online. Varigheden er højst én arbejdsdag.

Prisen for stenslagsreparation er 400 kr. Har du flere koster de resterende 150 kr. pr. stk. Varigheden er 15 minutter pr. stenslag.

Vi samarbejder med alle danske forsikringsselskaber, så hvis du har en forsikring, som dækker glasskader, klarer vi alt papirarbejdet for dig.

Få en pris

Hvad koster et rudeskift eller reparation?

Spørg efter en pris

FIND VEJ TIL DANSK BILGLAS I GENTOFTE

Dansk Bilglas i Gentofte ligger på Ermelundsvej 21, 2820 Gentofte i samme bygning som Applus bilsyn. Kommer du fra motorvejen skal du tage afkørsel 17 Jægersborgvej. Herefter kommer du ad smakkegårdsvej, hvorpå Ermelundsvej er en sidegade.

Reparation og udskiftning af bilruder i Gentofte

Dansk Bilglas kan hjælpe dig, hvis du har behov for reparation af stenslag eller udskiftning af en autorude i Gentofte. På vores vores værksted er det nemt at få repareret autoglas eller få udskiftet hele din bilrude, hvad end det er en forrude, siderude eller bagrude, der har en skade.

Når du besøger vores værksted, er det dygtige og erfarne medarbejdere, der håndterer opgaven. De sørger for, at din autorude i din bil hurtigt kommer i perfekt stand igen, så du ikke skal døje med et stenslag eller anden skade mere end højst nødvendigt.

Hvad end du skal have repareret et mindre stenslag i bilens for-, side- eller bagrude, eller det er nødvendigt med en udskiftning af en hel rude, så skal det også være nemt og enkelt at booke en tid på vores værksted. Og sådan er det heldigvis også.

Når du får udført en reparation af autoglas på vores værksted i Gentofte eller resten af landet, inkluderer det også en såkaldt ejertidsgaranti, der dækker evt. utætheder, mens du ejer bilen. Det ser vi som god service, der giver dig endnu større sikkerhed for et professionelt resultat. Dit besøg hos Dansk Bilglas skal nemlig være godt fra start til slut.