DANSK BILGLAS I FREDERICIA TILBYDER

Når du besøger Dansk Bilglas i Fredericia står vi klar til at servicere dig uanset hvilken type glasskade, du har. Vi kan nemlig både reparere stenslag og sætte nye ruder i, og vi har kort ventetid.

Har du fået et stenslag, anbefaler vi dig at du sætter et af vores rudeplastre på hurtigst muligt. Har du ikke nogle liggende, kan du afhente dem gratis hos Dansk Bilglas i Fredericia. Derudover bør du bestille tid hurtigst muligt, inden stenslaget udvikler sig. Når vi reparerer stenslag tager det 15 minutter pr. stk.

Er ruden allerede revnet, kan du hurtigt og enkelt bestille tid online eller via telefon. Når vi udskifter din forrude tager det højst én arbejdsdag. Vælger du os, får du ejertidsgaranti for tæthed på ruden. Vi garanterer altså, at ruden er monteret korrekt. Skulle der komme en utæthed dækket garantien lige så længe du ejer bilen.

Er du i tvivl om din rude kan repareres eller skal udskiftes er du altid velkommen til at besøge os til et gratis rudetjek.

VORES PRISER

Reparation af et stenslag koster 400 kr. herefter 150 kr. for de efterfølgende. Har du to stenslag er prisen altså 550 kr.

 Er din rude revnet, skal den skiftes. Her er der mange faktorer, som spiller ind på prisen. Dette er eksempelvis bil- og udstyrsmodel. Du kan få prisen på lige netop din rude ved at lave en prisforespørgsel online eller ringe til os.

Har du en glasforsikring, sørger vi for alt papirarbejdet til forsikringsselskabet. Du behøver derfor ikke selv at kontakte dem. 

 

Få en pris

Hvad koster et rudeskift eller reperation?

Send os en prisforspørgsel

FIND VEJ TIL DANSK BILGLAS I FREDERICIA

Dansk Bilglas i Fredericia ligger på Vejlevej 16, 7000 Fredericia tæt på McDonald’s og lagkagehuset. Kommer du ad motorvejen nord fra skal du tage afkørslen mod Skærbækvej. Kommer du sydfra på motorvejen skal du tage afkørsel 61 på E20 mod Taulov. Vi ligger helt ud til vejen på Vejlevej.