DANSK BILGLAS I FREDERICIA TILBYDER

Når du besøger Dansk Bilglas i Fredericia står vi klar til at servicere dig uanset hvilken type glasskade, du har. Vi kan nemlig både reparere stenslag og sætte nye ruder i, og vi har kort ventetid.

Har du fået et stenslag, anbefaler vi dig at du sætter et af vores rudeplastre på hurtigst muligt. Har du ikke nogle liggende, kan du afhente dem gratis hos Dansk Bilglas i Fredericia. Derudover bør du bestille tid hurtigst muligt, inden stenslaget udvikler sig. Når vi reparerer stenslag tager det 15 minutter pr. stk.

Er ruden allerede revnet, kan du hurtigt og enkelt bestille tid online eller via telefon. Når vi udskifter din forrude tager det højst én arbejdsdag. Vælger du os, får du ejertidsgaranti for tæthed på ruden. Vi garanterer altså, at ruden er monteret korrekt. Skulle der komme en utæthed dækket garantien lige så længe du ejer bilen.

Er du i tvivl om din rude kan repareres eller skal udskiftes er du altid velkommen til at besøge os til et gratis rudetjek.

VORES PRISER

Reparation af et stenslag koster 400 kr. herefter 150 kr. for de efterfølgende. Har du to stenslag er prisen altså 550 kr.

 Er din rude revnet, skal den skiftes. Her er der mange faktorer, som spiller ind på prisen. Dette er eksempelvis bil- og udstyrsmodel. Du kan få prisen på lige netop din rude ved at lave en prisforespørgsel online eller ringe til os.

Har du en glasforsikring, sørger vi for alt papirarbejdet til forsikringsselskabet. Du behøver derfor ikke selv at kontakte dem. 

 

Få en pris

Hvad koster et rudeskift eller reparation?

Spørg efter en pris

FIND VEJ TIL DANSK BILGLAS I FREDERICIA

Dansk Bilglas i Fredericia ligger på Vejlevej 16, 7000 Fredericia tæt på McDonald’s og lagkagehuset. Kommer du ad motorvejen nord fra skal du tage afkørslen mod Skærbækvej. Kommer du sydfra på motorvejen skal du tage afkørsel 61 på E20 mod Taulov. Vi ligger helt ud til vejen på Vejlevej.

Reparation og udskiftning af bilruder i Fredericia

Et lille stenslag i din bilrude kan hurtigt udvikle sig til en større revne, der hverken er køn at se på, men også kan være direkte ulovlig at køre med. Derfor er det vigtigt at få ordnet et stenslag i din bilrude hurtigst muligt, så skaden ikke forværres.

Hos Dansk Bilglas tilbyder vi reparation og udskiftning af autoglas i Fredericia. På vores værksted kan vores dygtige medarbejdere hurtigt sørge for, at din bils autoglas er i skønneste orden, hvad end det drejer sig om en forrude, siderude eller bagrude. Det gælder også, uanset om det kan klares med en mindre reparation af din bilrude, eller det er nødvendigt med en udskiftning af en autorude.

Har du behov for reparation af en autorude i Fredericia, skal du endelig bare kontakte vores værksted. Vi er nemme at komme i kontakt med og booke tid hos, og vi kan klare en reparation eller udskiftning af autoglas i din bil inden for kort tid - uanset din bilmodel og årgang.

I forbindelse med en reparation af din bilrude er du også sikret en garanti for tæthed, en såkaldt ejertidsgaranti. Det er en ekstra service for dig, når du er kunde hos Dansk Bilglas.