DANSK BILGLAS I ESBJERG TILBYDER

Du kan få udbedret alle type glasskader hos os. Stenslag reparerer vi på 15 minutter, og du kan ofte få en tid samme dag eller dagen efter. Vi anbefaler altid, at du sætter et stenslagsklistermærke over skaden så hurtigt som muligt. Disse kan du altid hente ganske gratis hos Dansk Bilglas i Esbjerg.

Er du i tvivl om dit stenslag kan repareres eller om du skal have en ny rude i, tilbyder vi dig et gratis rudetjek uden tidsbestilling.

Skal din forrude, siderude og bagrude skiftes, kræver det lidt længere tid dog højst én arbejdsdag. Du får hurtig ekspedering og vi kan oftest udskifte din rude inden for 1-3 dage. Når vi skifter din forrude, får du garanti for tæthed i alt den tid du ejer biler. Det kalder vi ejertidsgaranti. 

VORES PRISER

Prisen på reparation af stenslag er 400 kr. herefter 150 kr. for de efterfølgende.

Skal du have ny forrude, er der mange faktorer, der spiller ind på prisen. Dette er bl.a. årgang, model og udstyr. Du er velkommen til at kontakte os online eller på telefon for at få oplyst prisen.

Har du en forsikring, som dækker glasskade, sørger vi for al kontakt med forsikringsselskabet. Du behøver derfor ikke foretage dig noget.

Få en pris

Hvad koster et rudeskift eller reparation?

Spørg efter en pris

FIND VEJ TIL DANSK BILGLAS I ESBJERG

Dansk Bilglas i Esbjerg ligger på Storstrømsvej 33, 6715 Esbjerg N. Du finder os når du kommer kørende ad Kjersing Ringvej, som fører dig til Storebæltsvej og derefter videre til Storstrømsvej. Her ligger vi lige overfor Danske Fragtmænd.

Reparation og udskiftning af bilruder i Esbjerg

Ønsker du at få din beskadigede autorude repareret eller skiftet på professionel vis, er Dansk Bilglas det perfekte sted at få det klaret. Vi tilbyder nemlig solidt arbejde til faste, gode priser. Derfor kan du nemt få repareret din autorude i Esbjerg på vores værksted. Her står mange dygtige medarbejdere til rådighed til at hjælpe dig, så du igen kan køre med optimalt udsyn.

Når du får udbedret en glasskade i din bils forrude, siderude eller bagrude, kan du være sikker på et godt resultat. Og for at give dig yderligere tryghed i dit valg af os får du også en såkaldt ejertidsgaranti. Det er en garanti, der dækker dig, hvis bilruden bliver utæt i løbet af den tid, du ejer bilen. Det er en god løsning, som vores kunder sætter stor pris på og én af mange grunde til, at vi er populært valg i hele landet.

Hos Dansk Bilglas i Esbjerg kan vi reparere dit stenslag eller udskifte din bilrude hurtigt og til en god pris. Det gælder uanset model og årgang, så du skal ikke holde igen med at booke en tid hos os - noget som forresten er utrolig nemt at gøre online eller via telefonen.