DANSK BILGLAS I BRØNDBY TILBYDER

Hos Dansk Bilglas i Brøndby tilbyder vi både reparation af stenslag og udskiftning af forruder, bagruder og sideruder. Vi står flere engagerede og erfarne medarbejdere klar til at tage imod dig.

Vi monterer ruder i alle slags biler uanset model og årgang, vi har nemlig adgang til alle ruder. Mange ruder har vi på lager og derfor kan vi også give dig kort ventetid. Når du får din rude skiftet hos os tager det højst én arbejdsdag. Du får ovenikøbet også garanti for tæthed på forruden, som gælder i al den tid, du ejer bilen. 

Vi reparerer også gerne dit stenslag. Har du fået en glasskade på forruden, anbefaler vi, at du sætter et stenslagsplaster over hurtigst muligt. Har du ikke nogle, kan du hente et gratis hos Dansk Bilglas i Brøndby.

 

Er du i tvivl om din forrude kan repareres eller skal udskiftes, er du velkommen til at besøge os til et gratis rudetjek.

VORES PRISER

Prisen på forruder varierer ud fra bil, årgang og udstyrsmodel. Vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud på en ny rude. Du skal blot komme forbi, ringe eller spørge online. Den eneste information, vi har brug for, er din nummerplade.

Et stenslag koster 400 kr. at få repareret. Har du flere koster de efterfølgende 150 kr. pr stk. To stenslag koster altså 550 kr.

Har du en forsikring, som dækker din glasskade, så sørger vi for alt papirarbejdet. Vi samarbejde nemlig med alle forsikringsselskaber.

Få en pris

Hvad koster et rudeskift eller reparation?

Spørg efter en pris

FIND VEJ TIL DANSK BILGLAS I BRØNDBY

Dansk Bilglas i Brøndby ligger på Vallensbækvej 47 2605 Brøndby, hvor vi ligger vi tæt op ad motorvejen. Det er nemt at komme her til. Kommer du fra Holbækmotorvejen, kan du tage både afkørsel 2 og 3. Tager du afkørsel 2 kommer du ind ad Søndre Ringvej hvorfra du skal videre til Vallensbækvej. Afkørsel 3 tager dig til Vallensbæk Torvevej, hvor du skal til højre ad Vallensbækvej.

Reparation og udskiftning af bilruder i Brøndby

Skal et stenslag i din bilrude repareres ordentligt, er det en opgave, du kan få klaret hos Dansk Bilglas. På vores værksted i Brøndby kan du nemlig få udført opgaven på professionel vis af vores team af dygtige medarbejdere. Vores priser er samtidig lave, så du virkelig får noget for pengene.

Vores team kan reparere stenslag i din bils autoglas lynhurtigt, ligesom det heller ikke tager lang tid at udskifte din forrude, siderude eller bagrude, hvis en revne har vokset sig stor. Uanset hvilken bilmodel eller årgang du har, så kan vi klare opgaven, så du igen kan køre med perfekt udsyn. Samtidig får du en ejertidsgaranti, der giver dig sikkerhed for et godt resultat, men også dækker ved eventuelle utætheder i bilens autoglas, mens du er ejer af bilen.

Har du behov for en reparation af stenslag eller udskiftning af en autorude i Brøndby, er vi et godt valg. Og da det er nemt at booke tid på vores værksted - online eller på telefon - er der ingen grund til at køre videre med din glasskade. Vi er populære blandt danske bilejere i hele landet. Det er din garanti for professionelt arbejde, og derfor kan du trygt vælge Dansk Bilglas.