DANSK BILGLAS I AALBORG TILBYDER

Når du besøger afdelingen står en række erfarne medarbejdere klar til at servicere dig uanset hvilken type glasskade, du har. Vi kan nemlig både reparere stenslag og sætte nye ruder i, og vi har kort ventetid.

Har du fået et stenslag, anbefaler vi dig at du sætter et af vores rudeplastre på hurtigst muligt. Har du ikke nogle liggende, kan du afhente dem gratis hos Dansk Bilglas i Aalborg. Derudover bør du bestille tid hurtigst muligt, inden stenslaget udvikler sig. Når vi reparerer stenslag tager det 15 minutter pr. stk.

Er ruden allerede revnet, kan du hurtigt og enkelt bestille tid online eller via telefon. Når vi udskifter din forrude tager det højst én arbejdsdag. Vælger du os, får du ejertidsgaranti for tæthed på ruden. Vi garanterer altså, at ruden er monteret korrekt. Skulle der komme en utæthed dækket garantien lige så længe du ejer bilen.

Er du i tvivl om din rude kan repareres eller skal udskiftes er du altid velkommen til at besøge os til et gratis rudetjek.

VORES PRISER

Reparation af et stenslag koster 400 kr. herefter 150 kr. for de efterfølgende. Har du to stenslag er prisen altså 550 kr.

Er din rude revnet, skal den skiftes. Her er der mange faktorer, som spiller ind på prisen. Dette er eksempelvis bil- og udstyrsmodel. Du kan få prisen på lige netop din rude ved at lave en prisforespørgsel online eller ringe til os.

Har du en glasforsikring, sørger vi for alt papirarbejdet til forsikringsselskabet. Du behøver derfor ikke selv at kontakte dem.  

Få en pris

Hvad koster et rudeskift eller reparation?

Spørg efter en pris

FIND VEJ TIL DANSK BILGLAS I AALBORG

Dansk Bilglas i Aalborg ligger på Hobrovej 446A, 9200 Aalborg SV i city syd tæt på storcentret, så der er rig mulighed for at slå tiden ihjel mens vi udbedre din glasskade. Du kan komme ind til afdelingen fra Hobrovej eller fra Fiskene. Kommer du fra motorvejen, skal du tage afkørsel Aalborg S eller Svenstrup. Vi har gode parkeringsforhold uden tidsbegrænsning.

Reparation og udskiftning af bilruder i Aalborg

Hos Dansk Bilglas i Aalborg kan du få reparation og udskiftning af autoglas til faste, gode priser. Vi ønsker nemlig at gøre det muligt at få et resultat i høj kvalitet, uden at det ødelægger budgettet. Derfor er vi også et populært valg, når et stenslag eller andre glasskader skal udbedres på optimal vis.

På vores værksted sørger vores dygtige og servicemindede medarbejdere for, at du får en god oplevelse og ikke mindst en bilrude, der giver perfekt udsyn. Uanset årgang og model eller om det er din bils forrude, siderude eller bagrude, der skal repareres eller skiftes, så klarer vi opgaven på kort tid.

Udover at glasskaden i din bils autorude klares på professionel vis får du også yderligere sikkerhed for et godt resultat. Vi giver nemlig en såkaldt ejertidsgaranti, hvilket er en ekstra dækning mod utætheder i bilens autoglas i den tid, du ejer bilen. Det er en populær ordning, som vores mange kunder i hele landet er utrolig glade for.

Skal du have lavet en professionel reparation eller udskiftning af en bilrude i Aalborg, er Dansk Bilglas et rigtig godt valg. Det vil du selv opleve, når du besøger vores værksted, som også er nemt at booke tid på.