DANSK BILGLAS I AABENRAA TILBYDER

Du kan få udbedret alle type glasskader hos os. Stenslag reparerer vi på 15 minutter, og du kan ofte få en tid samme dag eller dagen efter. Vi anbefaler altid, at du sætter et stenslagsklistermærke over skaden så hurtigt som muligt. Disse kan du altid hente ganske gratis hos Dansk Bilglas i Aabenraa.

Er du i tvivl om dit stenslag kan repareres eller om du skal have en ny rude i, tilbyder vi dig et gratis rudetjek uden tidsbestilling.

Skal din forrude, siderude og bagrude skiftes, kræver det lidt længere tid dog højst én arbejdsdag. Du får hurtig ekspedering og vi kan oftest udskifte din rude inden for 1-3 dage. Når vi skifter din forrude, får du garanti for tæthed i alt den tid du ejer biler. Det kalder vi ejertidsgaranti.  

VORES PRISER

Prisen på reparation af stenslag er 400 kr. herefter 150 kr. for de efterfølgende.

Skal du have ny forrude, er der mange faktorer, der spiller ind på prisen. Dette er bl.a. årgang, model og udstyr. Du er velkommen til at kontakte os online eller på telefon for at få oplyst prisen.

Har du en forsikring, som dækker glasskade, sørger vi for al kontakt med forsikringsselskabet. Du behøver derfor ikke foretage dig noget.

Få en pris

Hvad koster et rudeskift eller reparation?

Spørg efter en pris

FIND VEJ TIL DANSK BILGLAS I AABENRAA

Dansk Bilglas i Aabenraa ligger på Løgumklostervej 51, 6200 Aabenraa. Her ligger vi helt ud til den store vej tæt på byens centrum med gode parkeringsforhold.

Det er nemt at komme her til uanset om du er fra nord eller syd. Kommer du ad motorvejen skal du tage afkørslen ved Rødekro. Kører du i stedet gennem Aabenraa, ligger vi lige nord for byen.

Reparation og udskiftning af bilruder i Aabenraa

Har du været så uheldig at få et stenslag, kan du få hjælp af Dansk Bilglas til reparation eller udskiftning af din autorude i Aabenraa. Glasskader er noget, vi gør meget i, så du kan være sikker på et godt resultat og god service på værksted.

På vores værksted tager det ikke lang tid, før vores erfarne medarbejdere har udbedret glasskaden i din bils for-, side- eller bagrude. Og når det samtidig klares til konkurrencedygtige priser, er det ikke svært at se, hvorfor vi er et populært valg hos bilejere i Aabenraa og resten af landet.

Som kunde hos os er det også vigtigt, at du føler dig tryg i valget af os og er sikker på, at alt er som det skal være. Vi giver dig derfor en ejertidsgaranti, som dækker eventuelle fremtidige utætheder i bilens autoglas, sålænge du er ejer af bilen. Det er en ekstra sikkerhed for dig, og noget som vi ved, at mange af vores kunder sætter stor pris på.

Hos Dansk Bilglas kan du også få repareret stenslag eller udskiftet en bilrude uanset model og årgang. Og det er samtidig nemt og enkelt at booke tid, hvilket kan gøres online eller på telefon.